fredag den 3. april 2009

Stemplede kort fra designteamet

Gitte O (godtesen) fra designteamet har "leget" lidt med de umonterede stempler, som købes i store ark med masser af motiver:
http://gittes.dk/shop/umonterede-stempler-135c1.html

På kortet herunder er der brugt et par af de klassiske motiver fra dette ark http://gittes.dk/shop/umonteret-stempel-klassiske-2941p.html (og for dem, der ikke ved det, så kan jeg fortælle at en del af motiverne - bl.a. busterne og de forskellige opstillinger - på netop dette ark faktisk er lavet ud fra nogle af mine egne tegninger :-)).
Baggunden er først sværtet med en stempelpude og de stemplede motiver er efterfølgende embosset med Tim Holtz' Distress Embossing Powder.

På dette kort er motivet stemplet med embossing-sværten og så har den fået en gang almindelig guld-embossing pulver.
Bemærk den ternede firkant, som er lavet med et af baggrundsstemplerne fra dette ark: http://gittes.dk/shop/umonteret-stempel-snirklet-2940p.html

Endelig er der dette kort, hvor motiverne (damen og mønterne) igen er lavet med guldembossing og damen har fået rigeligt med varme, for at få det til at se gammelt ud. Sommerfuglen er klippet ud af et "lacecardstock" ark.

1 kommentar:

  1. Det er nogen skønne - og dejligt anderledes kort :)..og så fik jeg da lige en idé til noget at bruge sådan et "lacecardstock" til - tak for det ;)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...