tirsdag den 28. juli 2009

Kursus på Samsø Højskole

I uge 29 var der et uge-kursus på Samsø Højskole, hvor jeg i løbet af ugen underviste i forskellige teknikker indenfor scrap og kort.
Det er så vidt jeg ved det allerførste heluges-kursus der har været afholdt i højskole-regi herhjemme !!

Her kan du se nogle af de projekter, som vi lavede i løbet af kurset (det er mine egne "prototyper"):

Den første aften lagde vi ud med en altered art opgave - nemlig at dekorere en notesbog, som så kunne bruges i løbet af ugen til at skrive og tegne i.

Vi havde også en dag med minialbums, hvor vi bl.a. lavede et Mini Maze Album (opskriften findes her: http://www.scrapsisters.dk/magasin/index.php/minialbum/maze-album) samt Susanne Meltesens supernemme minialbum med harmonika-ryg (opskrift her: http://www.scrapsisters.dk/magasin/index.php/minialbum/minialbum-med-muligheder).


På dagene med kort-teknikker lavede vi bl.a. kort med farvelagte stempler, flip-kort (opskrift her: http://www.scrapsisters.dk/forum/index.php?topic=1593.0 ) og Criss-Cross Card (opskrift her: http://joyofscraps.blogspot.com/2008/06/tutorial-vejledning-i-criss-cross-card.html)

Kurset var i øvrigt en stor succes, og jeg har allerede aftalt med Samsø Højskole, at der bliver et tilsvarende kursus næste sommer igen - og måske ovenikøbet også et "trin 2" (men det er ikke helt på plads endnu) !!

3 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for at dit kursus gik så godt.. ærgerligt, at Bjarne ikke lige syntes, at jeg skulle blive en uge mere og scrappe med GG

  Det er vel nok nogle dejlige ting, der blev lavet.. og skal vi ikke se nogle stemningsbilleder?

  SvarSlet
 2. I inclination not acquiesce in on it. I over nice post. Especially the title-deed attracted me to read the sound story.

  SvarSlet
 3. Brim over I to but I contemplate the list inform should have more info then it has.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...