torsdag den 16. juli 2009

Variationer over Butterfly Punch

Da et par af design teamets medlemmer (Jane og Gitte) igen skulle mødes tirsdag, så valgte vi at fortsætte vores udfordring med at bruge de spændende nye punches fra McGill, denne gang punch til opbygning af sommerfugl. Denne gang havde vi igen deltagelse fra Anne (Fru N.) men også fra Linda (Fru Ballegaard), som selvfølgelig var med på udfordringen.

Første kort er fra Linda. Hun har valgt at bruge den store sommerfugl, og at lave den i to lag. den er afsluttet med pynt af stickles på vingerne. Stickles er der også brugt til at lave den smukke bort i kanten af kortet og til pynt på blomsten. Som en lille ekstra sjov detalje er der også puttet små stickles prikker på den trykte blomst på papiret, det er med til at give lidt dimension på kortet.

Næste kort står Anne for, hun valgte også den samme sommfugl, men her blev den lavet i brune nuancer, og vingerne er monteret så de "står lidt ud" fra papiret og skaber dimenision i kortet. Der er pyntet med små papirruller bundet sammen af bånd, og små ord ned langs højre side. Læg også mærke til hvordan papiret er skåret, her er der lagt vægt på at motivet med bierne og blomsterne er smukt centreret på kortet.

Jane står for det næste kort. Hun har valgt at lave sommerfuglen en anelse mere enkel end de to første, nemlig ved at udelade prikkerne. til gengæld er der sværtet med ink langs kanterne, og her har hun også valgt at lade vingerne få 3-d effekt.
bemærk også den smukke gren der sidder ved blomsterne, den er helt speciel og kommer fra McGill punch Pine. Mønsterpapiret er monteret med 4 brads i hjørnerne, og bemærk også den smukke dekoration af små blomster.

Sidste kort kommer fra undertegnede. jeg har valgt de lidt kradse farver denne gang, og har lavet samme sommerfugl. Også på dette kort er sommerfuglen givet lidt 3d effekt ved at kun inderste kant af vingerne er fastgjort på kortet. Igen brug af små tekst stempler til ord strimlen langs øverste kant af kortet, og fastgørelse af mønsterpapir med 4 små brads

Da vi sad og lavede alle disse kort blev vi enige om at de skulle sendes til Cancer Kort, en kvinde i Sønderjylland der har valgt at bruge sine kreative evner til et godt formål, nemlig at støtte Foreningen for cancerramte børn. Vi ved at mange kvinder her i landet allerede hjælper hende med kort, og det vil vi også gerne være en del af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...