søndag den 8. november 2009

Inspiratino fra Convention

På convention i Middelfart var der mulighed for at deltage i et par make-and-takes, og der var også eksempler på juleting der kunne laves med stempelsværte og punces.

Første kort var en make and take. Julestjernen er lavet med birkeblade og små sole, og der er rent faktisk et scalloped cirle hul i kortet så blomsten er monteret INDE i kortet.

Teksten er lavet ved at montere sticker bogstaver på hvid karton og herefter duppe stempelsværte på, og til sidste fjerne stickers igen. Se evt how-to på http://www.godtesen.dk/


Disse tags med små kort til kan du købe færdige i enten råhvid eller pakker med blandede farver. Jeg har duppet med grøn distress ink, men inden da monterede jeg lige et stykke armeringstape, og det er så det der giver mønsteret efter det blev fjernet. Blomsten er lavet af en scalloped circle der er blevet klippet ind ved hver anden bue og har fået karakter. Bladene er en swirl punch. Der ligger en lille cirkel af punchenilla nederst.


Næste kort er lavet efter samme princip som det første, her er det mere tydeligt at blomsten er monteret inde i kortet. Blomst er blevet malet lidt med stickles, og tekst og kanter er lavet med platin embossing.


Teknikken til denne er lidt mere speciel, her blandes distress ink med vand på et underlag og man dypper og drejer tag'et rundt i det for at få marmor effekten. Glimmeret er stickles der er blevet tørret ud over tag'et. Blomsten er af de mere besværlige at lave (men ikke svær) søg på youtube efter marigold punchart så finder du en fin demo. Den er lavet med whale of a punch daisy fra EK succes, og de er monteret på en brad. Støvdragerne er også et stansejern "stamens" fra Leone Em.

Den sidste er lavet med tre størrelse daisy fra EK Succes. Hvert enkelt kronblad har fået et "knæk" for at give blomstne karakter. Bemærk brug af platinfarvet embossing på kanter og med swirls.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...