lørdag den 17. april 2010

En lys ide.....:-)

Mit næste projekt med altered art blev et glad til opbevaring af fyrfadslys. Glasset er kæmpestort, et jeg har fået fra kokken inde på mit arbejde. Jeg blev meget inspireret af Nettie inde på Scrapsisters.dk som havde lavet noget i samme stil, så jeg har været i kø til et glas inde på arbejde et stykke tid.
Jeg har monteret en 10 cm bred bort på glasset med hobbylim, papiret er som sædvanlig fra Webserts pages (er altså lidt vild med det mærke). Foroven og forneden på borten er monteret en blonde, og så er der sat en label på som jeg har lavet med en spellbinder die. Teksten er thickers.
De store blomster var oprindeligt råhvide men de har lige fået en omgang glimmermist inden de blev monteret sammen med den lille lysegrønne blomst og brad.
Her er et billede fra siden, syntes lige i skulle se det smykke papir - det pynter så utrolig meget i sig selv.

Og toppen har også fået lidt pynt, her har jeg nøjes med at montere en blomst så der ikke blev for meget fyld på toppen hvor man skal kunne holde fast. Igen er der monteret mønsterpapir og kantet med blonde, fantasisk hvad den super tape kan holde fast.

Og her er glasset så set forfra så i kan se min label, jeg er ret tilfreds med resultatet, og nu står det inde i stuen med mine fyrfadslys så de er lige ved hånden - men på en dekorativ måde :-)


1 kommentar:

  1. Hvor er det en super sød idé. Den er skrevet bag øret :o)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...