fredag den 9. april 2010

Min mors æske

For snart længe siden fik jeg denne æske fra min mor med et ønske om at få den pyntet. Den har ligget rigtig længe hvor jeg har kigget på den et utal af gange, men ikke har kunnet overskue hvordan den lige skulle pyntes. Men nu hvor vi er igang med altered art var det bare oplagt at få det projekt lavet.

Her ser I kassen inden den blev pyntet:


Og her mens den er åben. Jeg tror det er meningen at den skalk bruges til te.
Og her er den så blevet pyntet med lækkert papir fra Paper Loft. Jeg har vist sagt det før - jeg elsker det papir. Blomsterne er fra Youdo og passer perfekt til papiret. Der er brugt lidt forskelligt dims til center i blomsterne og elegante perlebrads i hjørnerne. Kartonet er rundt om hængsler og lukkemekaniske skåret til så det passer tæt omkring.


Princippet har egentlig bare været at tage alle de flader som æsken havde både selve æsken og låget på alle sider og så skære karton som dækker til 1-2 mm fra kanten og så karton som er en halv cm smallere på begge sider, så man får den mørke matte rundt om mønsterpapiret, som selvfølgelig er sværtet på alle kanter.

2 kommentarer:

 1. Halløj.
  Sikke en flot æske. Jeg er meget interesseret i det papir der er på siden, vil du skrive til mig hvad det hedder, for kn ikke se under paper loft, hvilket et det er. På forhånd tak.
  Hej fra Heidi

  SvarSlet
 2. Næææææh, hvor er det en fin æske.
  Ser ud til at være lavet med stor omhu. Dejlige farver - og lige tilpas med pynt.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...