tirsdag den 19. oktober 2010

Iris & Orkidé

Så fik jeg for første gang i lang tid taget fat i nogle af de kombinerede punches til Floral Punch Craft - altså punches der laver flere forskellige løsdele, der så skal sammensættes til blomster.

Den allerstørste udfordring består i at male de enkelte dele i de rigtige farver - det har nemlig meget stor betydning for det færdige resultat.
Iris'en og Orkidéen er begge gode eksempel på hvor vigtig farvelægningen er for et godt resultat - de ville absolut ikke blive nær så kønne blomster, hvis man blot lavede dem i ensfarvet papir.


Disse blomstertyper er noget mere tidskrævende at lave, især pga. malearbejdet med vandfarve, som kræver tørring bagefter - og derfor bliver det ikke lige DEN type blomster jeg kommer til at vise mest frem af i Frederica.
Men hvis man har Leone's bøger og kan forstå engelsk, så er det slet ikke så svært - og bøgerne indeholder også gode forslag til, hvordan du kan farvelægge dine blomster, så de kommer til at se helt rigtige ud !!

4 kommentarer:

 1. UHA de er fine og du er dygtig. Dejligt at se på - men man skal være realistisk mht. sine egne evner - og der kan jeg helt sikkert ikke bunde. Men så er der jo heldigvis andre kort der ligger til mit højreben. God fornøjelse med kurset og hilsen herfra. =0)

  PS hvor sjovt - det ord jeg skal indtaste for at lægge denne kommentar er ordet WAWSKI - sådan kunne man jo også sige om disse kort.

  SvarSlet
 2. Hvor er de super skønne...desværre kommer jeg ikke til fredericia i år da jeg skal på kærestetur med manden,,, men har jo også set nogle af dine skønne kort live.
  Hilsen fra det kolde sønderjydske

  SvarSlet
 3. Kære Gitte.
  Indrømmet - jeg er SÅ imponeret over dine blomster! ville slet ikke nænne at sætte dine skønne kreationer på et kort... de bliver jo klemt i konvolutten!
  Men fantastisk flotte - det er de!

  SvarSlet
 4. Fantastiske blomster og sikke en tålmodighed du må have.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...