lørdag den 22. januar 2011

Gitte går vintage-vejen

Jeg har for første gang i længere tid forsøgt mig med at lave et "rigtigt" vintage-layout. Jeg synes det er en superflot stil, og jeg er tilbøjelig til at indkøbe materialer til den stil i butikken - men jeg får sjovt nok ikke lavet ret meget selv i stilen. Men det vil jeg forsøge at gøre noget ved fremover.

Jeg har taget udgangspunkt i et af Netti's smukke layouts, som kan ses som nummer to på hendes liste over 2010's bedste LO's her: http://nettisscrapblog.blogspot.com/2010/12/mine-10-favorit-layouts.html

Jeg har brugt et af Riddersholm's flotte papirer som baggrund, og så er der dekoreret med mønsterpapir fra 7Gypsies Venice-serie (striberne og ternene).
Lidt bølgepap og nodepapir er der også brugt - begge dele distresset med brun sværte og Chalkboard-mist (en lækker mat mist-spray).

Foto'et er et jeg har fundet på nettet, og det forestiller vores hus som det så ud engang først i 1900-tallet, dengang det var beboet af familien Beistrup. Jeg kender ikke det præcise årstal, men huset er opført i 1909.
Jeg har på et tidligere tidspunkt scrappet det samme billede af huset, men dengang sammen med et helt nyt foto taget fra samme sted. Resultatet fra dengang ligger i dette indlæg:
http://hobbyboden.blogspot.com/2007/11/scrap-sndag-p-odder-bibliotek.html

4 kommentarer:

 1. Fint og vigtigt LO - sjovt at se sit hus som ungt ikke?? Og perfekte rammer du har givet det foto. God søndag.

  SvarSlet
 2. Hvor skægt... Hvor på nettet har du fundet det?? Det er virkelig blevet et super skønt LO!!

  SvarSlet
 3. Lækkert Layout og foto !
  Knus Hjørdis :-)

  SvarSlet
 4. Wow hvor er det smukt og tusind tak for at du liftede mit layout :) Du er rigtig god til vintage stilen så det vil jeg da gerne se mere af :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...