søndag den 22. maj 2011

5 stansejern = 1 hel buket blomster

Når jeg deltager på messer rundt omkring og viser stansejern/punches frem og viser hvordan man kan lave Floral Punch Craft, så får jeg tit kommentaren "jamen det kræver jo at man investerer en formue stansejern, før det kommer til at se ud af noget".
Men nej - det gør det faktisk ikke - hvis man blot tænker sig lidt om og starter med nogle af dem, som kan kombinerers på kryds og tværs.

F.eks. kan man med sole i str. mini og small, snefnug i small, en blomst samt et birkeblad i str. medium (de 5 punches vist i sort) lave denne smukke buket.
Og hvis man i stedet for at bruge rødt papir og lave en julestjerne, i stedet vælger at bruge lilla papir, så har man fluks en klematis.


Eller med disse fem stansejern, som er en flowerette i str. mini, en daisy og en ballon i str. small, en daisy i medium og en XL maidenhair fern (vist som sorte), så kan man lave denne buket.


Man skal blot tænke på, at tingene jo sagtens kan kombineres på kryds og tværs, og at man kan sætte små punches sammen til større blomster, som f.eks. når man laver ballon-blomsten.

I stedet for ballon'er kan man også bruge f.eks. hjerter, dråber, æg eller skyer, som man blot sætter i en rundkreds ovenpå en lille blomsterpunch.

Mange punches kan f.eks. også både bruges som selvstændige blomster eller som midter i en anden blomst.


Og en ting, som også er vigtig, når man går i gang med hobby'en er, at godt nok koster det lidt investeringer i stansejern og værktøj for at komme i gang - men når man først har dem, så koster forbrugsmaterialerne ganske lidt. Det er nemlig ganske almindeligt farvet kopipapir (80 g) man bruger, og det kan ofte fås i f.eks. Netto eller Fakta til næsten ingen penge for en pakke med masser af ark.

7 kommentarer:

 1. Nej hvor er de fine og 1000 tak for inspirationen! - jeg havde jo f.eks. aldrig tænkt på at bruge min ballonpunch til at lave blomster med ;) - og du har jo ret i at punchene er en éngangsinvestring :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det smart - jeg bliver hurtig træt af at bruge de samme punch hver gang.

  Tak for inspiration.

  SvarSlet
 3. ja nogle gange kan man bruge tingene til mere end man tror - tak for tippet. Det blivere jo rigtig flotte buketter. Skal vist lige have checket mine punch...

  SvarSlet
 4. Tak for inspirationen, Gitte.

  SvarSlet
 5. Det er meget inspirerende at følge din brug af punch, jeg har nu ikke så mange punch, det var som om jeg tabte lysten til dem da jeg opdagede spellbinder. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Hold op hvor fint og i grunden enkelt.
  Tak for inspirationen.

  SvarSlet
 7. jeg har købt punchene til den øverste blomst hos dig, som jeg har lavet både julestjerne og clematis med. Jeg har brugt dem rigtig meget for blomsten er rigtig sød på alt lige fra kort,æsker og layouts.
  vh Karina/Renne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...