fredag den 27. maj 2011

Min nye favorit

Jeg har fået et nyt favorit-værktøj - nemlig en punch (surprise!!).
Det er Punch-Around-The-Page sættet fra Martha Stewart i det mønster der hedder "Swirling Lace".

Punch-Around-The-Page (forkortet PATP) er en serie punches i sæt med hhv. en hjørnepunch og en borderpunch, som er lavet så de matcher hinanden og dermed kan bruges hele vejen rundt om et stykke papir (deraf navnet).

Når man køber et sæt, så følger der en brugsanvisning med, hvor der er angivet hvor langt et stykke papir skal være på hver led, for at det går op med mønsterrapporterne.
Man skal være meget omhyggelig med at følge disse mål, og når man puncher skal man starte med hjørnerne og derefter skal man være meget omhyggelig med at følge det mønster, der er trykt på borderpunchen - ellers kommer det ikke til at gå op.

Men tålmodighed lønner sig, når man ser hvilket smukt mønster der kommer ud af det.


Begge kort er lavet med papir fra Maja Design og med motiver fra Kort&Godt's Nostalgi Klippeark (http://gittes.dk/shop/kort-godt-klippeark-10966p.html)

4 kommentarer:

 1. Sikke et flot mønster de kant- og hjørne puncher har. Kan lige forestille mig det er et præcisionsarbejde. :0) Forstår godt det er ny favorit!

  SvarSlet
 2. Hvor er det en smuk kant, ikke noget at sige til det er dit nye ynglings værktøj. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke med kant punchen! - gad vide om det ikke er noget der skal på min ønskeliste (som om den ikke var lang nok i forvejen :D..)

  SvarSlet
 4. Super flotte kort i dejlige farver, og den punch er da godt nok kommet på "favoritlisten" ◕‿◕
  Måske endda i kurven... -‿◕

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...