lørdag den 28. maj 2011

Spellbinders Impressabilities

Jeg har lavet et par ganske simple kort, for at vise hvad Impressabilities dies'ene fra Spellbinders kan bruges til.
Der er simpelthen tale om en tynd metalskabelon, som kan bruges i f.eks. BigShot'en til at præge i karton med. Det kræver dog at man har Silicone-måtten og Impression Pad'en som ekstraudstyr.

Impressabilities kan bruges både fra forsiden og fra bagsiden. Bruges de på den ene side, vil mønsteret vise sig som en fordybning, og bruges de på den anden side, så vil mønsteret blive en forhøjning.
Til begge kort har jeg brugt de foldede kort fra Hero Arts: http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=hero+arts+folded+cards.
Det smarte ved dem er, at de kun er farvede på ydersiden, dvs. at hvis man sliber på dem med sandpapir efter at have embosset, så kan man få mønsteret til at træde endnu kraftigere frem.Man kan også trække mønsteret frem ved at køre en stempelsværte henover kartonen efter man har præges. Så sætter farven sig på forhøjningerne.


Det er en rigtig nem måde at lave sine egne smukke prægede mønsterpapirer.
Dies'ene måler ca. ca. 10,8x14 cm, så de passer lige til sådan en standard foldet kort.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det flot.
  Jeg har lige købt en Big shot, når jeg har den Multipurpose platform , skal man så også have det der ekster udstyr du skriver om.
  kh lissy-hanne

  SvarSlet
 2. En lækker teknik som jeg også tit benytter mig af !
  Tak for kigget og ha' en dejlig weekend !
  Knus Hjørdis

  SvarSlet
 3. Til Lissy-Hanne

  Ja - du skal stadig have de to "plader" jeg nævner - siliconen er en blød måtte og den anden er en lidt tykkere plade end skærepladen. De placeres ovenpå skabelonen i stedet for den klare skæreplade :-D

  SvarSlet
 4. Smukke kort, men da jeg ikke laver kort kan du ikke lokke mig med den "dies" men jeg er ved at samle en ordre sammen til dig, jeg må have den gine dies. og tusind tak for kommentar på min blog. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 5. Tak for svaret.
  vh lissy-hanne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...