søndag den 21. august 2011

La Blanche Stempler

Jeg har forleden dag fået en stribe nye stempler i butikken - denne gang af mærket "La Blanche", som har en masse lækre vintage-motiver. Foreløbig har jeg fået 32 forskellige, så der burde være lidt for enhver smag.
http://gittes.dk/shop/stempler-la-blanche-504c1.html

Stemplerne er lidt anderledes end dem man ellers ser - selve stempelmotivet er i hvid silicone og de er monteret på en fast skumklods.
Materialevalget gør, at de kan holdes på en god pris (f.eks. 79 kr. for et motivstempel i str. 10x14 cm!), men samtidig går man ikke på kompromis med kvaliteten, da stemplerne stadig efterlade fine detaljerede motiver.

Du kan se en præsentation af La Blanche stemplerne her:
http://www.youtube.com/watch?v=Jhi6BduDi1k

På kortet her har jeg valgt at stemple med en af de dejlige engle-basser ("Little Cherub"). Jeg har stemplet med brun sværte på et af de linierede papirer fra Lost&Found serien, og kanten til højre er lavet med "Swirling Lace" punchen.


Blomsterne er ganske enkelt spiral-blomster stanset ud med en scallop-cirkel, klippet op som en spiral, rullet sammen og til sidst limet.
Se hvordan man laver spiralblomster her: http://www.scrapsisters.dk/magasinet/?p=276


Til swirlen her har jeg osse brugt et af de nye produkter, der lige er kommet i butikken - nemlig en række lækre embossing pulvere fra Stampendous:
http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=stampendous+embossing
Denne her hedder "Aged Gold" og den giver en fantastisk vintage-rustik overflade. Pulveret er ret groft, og det er med til at give den uregelmæssige overflade.
Swirlen er i øvrigt stanset ud med Tim Holtz' die "Elegant Flourishes" og jeg har bare brugt en almindelig brun papæske til at stanse ud i.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det et flot/sødt kort med den engel, lige så snart min mail og netbank virker kommer der en ordre, men jeg kan ikke modtage mail, måske min PCnørd kan klare det, han kommer torsdag. v.h. morkaren.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...