fredag den 12. august 2011

Så har den hvide pen igen været på arbejde

Ja - indrømmet: Jeg er rigtig glad for at bruge min hvide pen for øjeblikket, og den har da osse været i brug på dette layout med fotos fra Besser Rev her på Samsø (det nederste billede optræder i øvrigt også i årets udgave af den lokale turistavis!).
Ellers er layoutet rimelig simpelt opbygget med tre forskellige strimler mønsterpapir, hvoraf de to af dem har fået en tur med forskellige kantpunches og derefter er alle strimlerne sværtet med Cat's Eye Chalk i grøn - men kun langs den ene side, for ligesom at give lidt skyggevirkning.
Den hvide pen har jeg brugt til at tegne to tynde streger hele kanten rundt på kartonen. Jeg holder pennen helt ude i enden (modsat enden man skriver med) og så kører jeg derudaf med løs hånd, så stregen bliver lidt uregelmæssig.

Roserne er købt færdige, men de har lige fået lidt af samme sværte som papiret, for at få dem til at harmonere bedre. Bagved er sat en punchet Scallop Cirkel af et af de tre mønsterpapirer og en lille kvist opbygget af udstansede Maidenhair Fern grene.


Og til slut har jeg "doodlet" tre små blomster - de er simpelthen bare tegnet på frihånd, for jeg er inde i en periode hvor jeg rigtig godt kan lide at sætte lidt personligt præg på mine layouts.
Pennen jeg bruger, er en Signo Uni-Ball pen som denne: http://gittes.dk/shop/signo-uni-ball-gel-8409p.html - det er simpelhen den bedste hvide pen jeg nogensinde har haft!

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare skønt..
  Jeg er også glad for at bruge min hvide kuglepen på alt muligt.. Synes nemlig også det sætter et personligt præg på tingene på en hel særlig måde....
  Er vild med de blomster du har tegnet i frihånd :)

  SvarSlet
 2. Hvor har du lavet et skønt LO, som viser hvor dejligt der er på samsø, den hvide pen er god til at understrege den lethed der er i LOet jeg er helt vild med den lille bladdusk bag blomsten, den ligner næsten brudeslør, er det en punds? (som man måske kunne købe hos dig) v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et dejligt LO! :)..og jeg kan rigtig godt li' dine detaljer og dit farvevalg til billederne.
  Må lige huske den med den hvide pen, det giver en rigtig fin effekt :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...