søndag den 20. november 2011

Et helt særligt julekort

Jeg tygger mig stille og roligt igennem listen med ideer jeg fandt i det første Inzpiration blad, denne gang er det et julekort lavet på en lidt anderledes måde der skulle prøves af.

Det er stadigvæk papiret fra Fancy Pants der er i brug, er altså lidt forelsket i den serie :-) Når det er lukket ser du det fine motiv med julemanden taget fra motiv arket i serien, det er monteret på et stykke vinrødt karton så der lige titter et par mm frem på alle kanter. Der er pyntet med tre vinrøde roser og grønne kristtjørn blade, de sidste lavet med stansejern i str large og så har de lige fået lidt karakter så de ikke er helt flade. Det ser ud som om det hele er bundet sammen med blonden men den er bare til pynt, holder faktisk ikke fast i noget som helst :-)
Og sådan ser det ud når man åbner det. Man vipper julemandsdelen opad (det er så den der står God jul på i det næste billede), og så vipper man delen med roserne nedad og vupti er der et skrivefelt hvor man kan skrive en lille julehilsen.
Jeg syntes faktisk det er blevet rigtig sødt, og det er helt sikkert ikke sidst gang jeg laver den type kort, kan godt lide at der er en lille overraskelse på den måde.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...