søndag den 19. februar 2012

Minialbum fra Anna-kursus

Vil lige vise resultatet af anden halvdel af Anna-kurset. Vi lavede et minialbum. 2 stykker cioboard blev beklædt for og bag med mønsterpapir. Og så var det ellers lidt de samme teknikker, som med layoutet. Inde i chipboard cirklen på mit album er der en rund tepose. Lidt en sjov effekt sådan en tepose kan gi. Men elles igen en masse dims og spray med glimmermist. Til sidst stryges lidt Gesso over pynten - det er det hvide på billedet herunder.

Siderne inde i albummet er forskellige materialer. Der er sider af almindeligt mønsterpapir, akvarelpapir, kuverter, tags, side fra en gammel bog og papirpose. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

2 kommentarer:

  1. Lyder fantastisk spændende - bare der var nogen der ville undervise i det her i Østjylland

    SvarSlet
  2. Vi har spurgt Anna om det er OK at vi underviser i hendes teknikker og hun har pænt afslået, da hun lever af at undervise i sine teknikker. Vi er nødt til at respektere det, Så vi kan desværre ikke holde et kursus, men kun anbefale at du og andre kigger på Annas blog og lader jer inspirere og ellers deltage i et kursus hvis Anna skulle komme til Danmark igen. Hun har også fortalt at hun har planer om at lave online kurser.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...