søndag den 5. februar 2012

School-times

Eller i hvert fald papirsserien "the ABC-primer" fra Graphic 45. Jeg har brugt forskellige stykker fra stacken, som jeg har klippet motiver ud fra og lagt i lag. Jeg har brugt en bomulds selvklæbende blonde til bord, og sentimentet er fra Hero arts. Blomsterne har fået vintage photo distress ink og bladene ligeledes. Et rigtigt nostalgisk kort, i brændte farver.
Med udgangspunkt i et stempel fra hobbybodens eget design er dette kort blevet til. Papirsserien er fra 7gypsies og hedder Barcelona. Det er det dobbeltsidet papir, hvor jeg har brugt begge sider, da jeg synes at den turkise og den brune farver spiller rigtig godt sammen. Det papir med brunestriber er også fra samme serie og det cremefarvede zigzagbånd sidder lodret for at fremhæve længden i kortet.
Jeg har brugt et af de små figurer fra den "wood ornaments case" der hedder "fruits". Jeg har sprayet den med glimmermist der hedder "tide pool" og derefter har jeg igen sprayet den med den hvide mist fra Mister Huey´s, der hedder "calico white" Det er den perfekte hvide mist, der er hvid på selv kraftfarvet karton. Fantastisk produkt. Desværre ses dette ikke så tydeligt på billedet, men den hvide farve er virkelig kraftig.. kan klart anbefale produktet!
Jeg har brugt spellbinders til at skære cirklerne ud på min Big Shot. En lille række blå rhinesten giver det sidste bling til kortet.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...