mandag den 6. februar 2012

Thickers - min favorit lige nu

Indimellem har man ting, som man er gladere for end andre  -  og lige i øjeblikket har jeg en svaghed for at bruge Thickers - altså selvklæbende bogstaver fra American Crafts - på stort set alle mine layouts.
Thickers er ikke nogen ny opfindelse, og jeg har brugt dem lidt on/off de senere år  -  hvor jeg i andre perioder nok mest har brugt udskæringer fra Silhouetten eller alfabeter i Big Shot'en.

Weekenden her har indbudt til indendørs sysler, og i går fik jeg lavet hele fire layouts. Indrømmet  -  det ene er lidt "snyd", for det er faktisk et jeg lavede på en workshop til CHA sidste vinter, men nu har jeg fået sat billeder, journaling og titel på.

Første layout er fra Hollywood  -  foran det kinesiske teater, hvor stjernerne har lavet aftryk i cementen af hænder og fødder  -  der måtte jeg jo lige foreviges sammen med aftrykket lavet af lækkermås no. 1 George Clooney.
Jeg har brugt hele fire forskellige typer thickers  -  også for at få brugt nogle rester. Til de hvide ord HERE har jeg ovenkøbet brugt 3-taller i stedet for E'er, fordi der ikke var flere tilbage på arket. Jeg elsker generelt at bruge bogstaverne på den slags kreative og anderledes måder!


Næste layout er fra udsigtspunktet Keys View i Joshua Trees National Park, hvor der er en helt fantastisk udsigt over bl.a. Sct. Andreas forkastningen (den store "revne" der går gennem Californien og som har relation til jordskælvene derovre).Layoutet her er fra workshoppen med Little Yellow Bicycle sidste vinter, og det handler om vores (Gitte O og undertegnede) cache-fund, hvor vi fandt to geocaches på to forskellige kontinenter på samme dato. Inden flyafgangen fra Billund tidligt om morgenen, fandt og loggede vi en cache i Danmark, og senere samme dato kunne vi så finde og logge en cache i Marina del Rey i Californien, USA. Takket være tidsforskellen kan det lade sig gøre, for vi havde jo ellers været rigtig mange timer undervejs.
Igen har jeg brugt forskellige alfabeter til titlen.Sidste layout er igen fra nationalparken med de yderst særprægede træer Joshua Trees, som også har givet navn til parken. Beliggenheden i 900 til 5.000 fod over havets overflade gør at luften er kølig, ren og frisk og at himlen har en helt fantastisk blå farve.
Til titlen har jeg brugt mit absolutte yndslingsalfabet lige nu, nemlig Hello i farven Truffé. Bostaverne er i stof og med (falske) syninger på.
Derudover har jeg pyntet med et par stemplede og embossede motiver og en hel række af knapper i matchende farver.

6 kommentarer:

 1. Åh nej nu fik jeg lyst til at komme afsted igen :-)

  SvarSlet
 2. Flotte Lo'er du har lavet - og sikke en god idé med de tretaller og at blande de forskellige alfabeter.

  SvarSlet
 3. woooooowww .. det er godt nok nogle lækre LO´s du har lavet dig der ... - ... med mange fede detaljer ... FlOT :)

  SvarSlet
 4. WAUW Gitte de er flotte alle sammen - og som Gotte skriver jeg vil bare der over igen og se alle de flotte steder. God søndag.

  SvarSlet
 5. Hvor har du lavet mange smukke LO:)
  Jeg glæder mig til at følge din blog
  har endelig taget mig sammen og er begyndet
  at købe på nette, er vild med din butik:)

  Hilsen Jette Munkbøl:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...