torsdag den 21. juni 2012

Den der sommerfugl...fra Memory box, som er en dies, du kan bruge i Bigshotten eller lign. maskiner.. den er jeg da vist bare lige blevet vild med.. Den skærer så tyndt, som jeg umuligt kan i hånden, jeg bliver forbløffet hver gang.

Papirerne er igen fra Inkido. Denne gang er det en blå variant, men stadig fra "springtime" serien. Er vist lidt hooked på den serie...
Teksten er et af mine egne private stempler og føres desværre ikke i butikken. Men man kan jo altid printe det ud i stedet ... Sådan har jeg tit gjort, hvis jeg har set tekster, som jeg kunne tænke mig, men ikke har haft lyst til at købe eller har kunnet få fat i... igang med printeren, i med noget akvarel A4 papir og så er det bar at lege med skriftstørrelserne og citaterne ;-) nemt, billigt og enkelt..

Jeg har lavet en blomster-samling af forskellige hvide og blå blomster.
Der er lige kommet en masse nye roser i butikken, så hvis du er til roser i forskellige farver, der matcher hinanden er du nødt til at tjekke dette link ud: http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=marianne+paper+roses .
Hele kortet har fået distress-ink i kanterne for at fremhæve det lidt slidte look...

Jeg håber, I har en god dag og finder mindst 10. min til at være kreative.. ;-)

12 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt dit kort..
  Super lækkert papir du har brugt til baggrunden..
  Den sommerfugl er virkelig smuk og tyndt skåret, kan godt forstå du vild med den, den er helt unik :)

  Jeg håber at lege lidt med at farvelægge stempelaftryk idag ...
  Håber også du får en dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Super smukt kort. Der fik jeg lige et nyt behov. :-)

  SvarSlet
 3. ihhh bare så flot og jo jeg tror man kan ha forhold til sine dies..smile

  SvarSlet
 4. Flot kort. Og sommerfulgen er virkelig fin! Kan godt forstå du er blevet glad for den!

  SvarSlet
 5. Ja, den er fin, den der sommerfugl - men bliver nødt til at rette dig.. Det er ikke en die fra My Favorite Things, men der imod en Cheery Lynn die ;-)
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina - rent faktisk så er det en Memory Box Die, som Jane har brugt til sit kort, men hun har nu rettet teksten, så det passer nu.

   Gitte / Hobbyboden Scrapworld

   Slet
  2. Åh ja - tak for det.. syntes bare, det lignede een af dem fra Cheery Lyn ;-) ..var i hvertfald helt sikker på, det ikke var en MFT-die ;-)

   Slet
 6. Åee ja, den der sommerfugl er så smuk og anvendelig, måske man er nød til at købe den også. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres venlige kommentarer. Nu har jeg rettet fejlen og skrevet rette producent på dies´en.. Den er fra Memory box!

  SvarSlet
 8. Ih, hvor et flot kort!! - og ja, man vel godt ha' et "forhold" til sine dies - ligesom til alt det øvrige, lækre scrap, man også har :D

  SvarSlet
 9. Helt sikkert kan man have et forhold til sine dies ;-) men måske skulle nogle af os pleje "forholdet" mere end bare at ae dien... Det er et rigtig flot kort du har lavet og sommerfuglen giver virkelig noget elegance til kortet

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...