søndag den 22. juli 2012

Nature garden fra Prima

Denne skønne serie i jordfarver er jeg faldet pladask for. Det første kort jeg har lavet, har jeg mikset Prima serien med et enkelt stykke Pion Design papir. Jeg kan godt lide, når man kan matche papirer fra forskellige serier sammen. Det giver en god diversitet, synes jeg.
Det vandrette stykke papir på forsiden er fra notepadsne der hører til serien. Prima laver tit notecards der matcher deres serier og disse er som skabt til kort eller journalingsspots til scrap.
Blomsterne er små hvide blomster, som jeg har sværtet med walnut stain distress ink og derefter har de fået en gang perlevand (dvs perfect pearl og vand blandet i en minimister). Hvide blomster er superanvendelige, og hvis man kan lide at sværte og farve dem selv, er det nemt at få dem til at passe til ens egne projekter. De kan blandt andet fåes i denne pakke: http://gittes.dk/shop/paper-flowers-white-11500p.html
Inden i kortet er det dekoreret med natures garden papir fra den "lille" blok (6 *6). Jeg har brugt en rest papir på venstre side, som jeg har dekoreret med rhinesten. Jeg elsker simpelthen de jord-gyldne nuancer, som papirs serien her er holdt i ;-)
Her kan man se hvordan notecardet og det inderste papir matcher perfekt. Jeg har også sat en lille fjer på forsiden. Det skal være enkelt når det er til en mand, synes jeg.
Og bagsiden af papiret dekoreret med Pion Design. Jeg har brugt gatefold-teknikken, men dog med overlap (som jeg plejer ;-)
Næste kort er kun med Prima serien. Du kan se serien og tilbehøret som føres hos hobbyboden her: http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=prima+nature
Jeg har igen brugt små hvide blomster med perler som centre. En anden journaling-notepad og en lille chipboard sommerfugl. Jeg har stemplet et tag med et tekststempel ala det her:
Jeg bruger jævnligt tricket med at hive papir over på midten og så kun lime det over noget andet i kanten, sådan at man kan stikke et tag eller andet ned i. Kan godt lide lag-på-lag-looket,som det giver.
Det var det for denne gang. Håber I alle har haft tid til at være kreative i den forgange uge.
Gode søndags hilsner fra Jane

8 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det lækkert!! Skønne, blide jordfarver og lækker stil :)

  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkrt kort og papiret lige så.
  Fedt spisebord!

  Forsat god søndag. :-)

  SvarSlet
 3. Supper flot,og rigtig flotte farver.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig godt ud.. og fed måde du har fotograferet på også :)

  SvarSlet
 5. Wauw sikke nogle flotte kort. Lækre detaljer du har med.

  SvarSlet
 6. Muums noget papir - det kan da godt være man skulle invistere lidt endnu engang :0) hvor er det da fantastisk.
  Flotte flotte kort

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...