lørdag den 21. juli 2012

To kort til fest ;-)

Godmorgen og glædelig lørdag. Idag har lavet to kort. Det første, herover, er et guldbryllupskort. Det er lavet med papir fra Pion design (det yderste sandfarvet) og papir fra Fabscraps (det pink).
Jeg har embosset et guldhjerte og stemplet henover med et tekststempel og skåret det ud med en spellbinder på bigshotten. Der er netop kommet en masse blomster (roser) i butikken, som det er nemt at lave blomstersamlinger af som jeg har gjort på kortet!
Jeg starter altid med at placere de største blomster først og så de små roser rundt om dem. Et par små stansede sommerfugle (fra bogpapir) og et par perler giver lige det sidste touch.

Indest er kortet også dekoreret og her har jeg blandt andet brugt denne sommerfugl:
http://gittes.dk/shop/memory-box-die-16438p.html


Det næste kort er et bryllupskort, hvor jeg har ville vise at man sagtens kan matche roser og flade blomster ved at placere dem ovenpå hinanden. Det giver en rigtig sød effekt.
Kortet her er lavet med et papir fra Pion Design (af ældre dato) og så af Riddersholm Design (det på indersiden af kortet!) Bogstaverne jeg har brugt er fra Prima og har den perfekte størrelse til kort. Jeg elsker bare de bogstaver. De kommer på et ark, hvor der er to farver pr ark. På denne her er der både sorte og turkise, og der er virkelig mange pr ark. Et af arkene kan ses her:
http://gittes.dk/shop/typography-alphabet-stickers-16781p.html


Ups---- billedet her vender vist på hovedet ;-) Men man kan sagtens se, det fine papir. Her er det meget tydeligt, at jeg har sværtet med Weathered wood distress ink, der er skyld i de mørke kanter. Inderst har jeg embosset et hvidt hjerte og brugt et af hobbybodens egne tekstempler. Det giver en sød effekt på den ene vinge af kortet.

9 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de fine og elegante. Lækre bryllupskort. Jeg kan især godt li' dine blomstersamlinger.

  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Flotte og elegante kort med masser af lækre detaljer.
  Rigtig god lørdag.

  SvarSlet
 3. waue super super skønne kort og sikken en masse skønne detaljer hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Det ser da godt ud :) .. Der er meget god inspiration - tak for det

  SvarSlet
 5. Flotte kort og det hjerte stempel er vildt flot

  SvarSlet
 6. yderst smukke og elegante kort

  SvarSlet
 7. wow, ser kanon flot og elegant ud.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...