lørdag den 28. juli 2012

Velgørenhed & Kreativitet

Er der noget bedre end at kunne kombinere sin kreative hobby med velgørenhed? Nej, vel.
Måske kender du allerede nogle af de muligheder der er for at skænke kort til et godt formål, men ellers så er her et par muligheder.

Jeg har netop ryddet op i min egen kortkasse og fordelt en masse kort i de to samlekasser jeg har til hhv. Cancer Kort og Operation Skriv Hjem (OSH).


Hvis du bor i nærheden af Odder og har kort du gerne vil aflevere, så kom ind i butikken og læg dem i kasserne. Så sørger vi for, at de kommer af sted, så snart kasserne er fyldte.

Du kan læse mere om projekterne her:

Cancer Kort
De indsamlede kort sælges typisk videre for 15 kr. og heraf går de 10 kr. til Foreningen Cancerramte Børn. Det er en forening, som blandt andet laver aktiviteter for familier, som lever under isolationsreglerne, så de også har en mulighed for et socialt liv. Ellers er man som familie ofte afskåret fra biografture, bowlingture, besøg i indendørs familieaktiviteter m.m.
Alle bidrag til Foreningen går til arrangementer for familier, hvor et barn er (eller har været) ramt af kræft eller en kræftrelateret sygdom.

Operation Skriv Hjem
Er en 100% non-profit idé, der har til formål at forsyne danske soldater der er tjenestegørende i bl.a. Afghanistan med GRATIS håndlavede kort, som de kan bruge til hilsner til familien hjemme i Danmark. Kortene doneres af scrappere og kortmagere fra hele Danmark.
Operation Skriv hjem så dagens lys i maj 2010 og drives udelukkende på frivilligt basis.


13 kommentarer:

 1. Super initiativ, Gitte :)

  SvarSlet
 2. Dejlig ide ;) .- god weekend til dig D:

  SvarSlet
 3. Super godt initiativ og hvor ville jeg håbe jeg boede i nærheden af dig, så kunne jeg nemlig shoppe hos dig IRL:)

  SvarSlet
 4. Super fedt ud også samler ind i butikken :)

  Rigtig god weekend..

  SvarSlet
 5. Super initiativ, desværre bor jeg ikke ved Odder, men jeg sender ind imellem til omtalte. samt til klovnekort børnene..dem skal vi sørme osse huske.. super fint med dine kasser i butikken

  SvarSlet
 6. Hvor er det super fint. Måske du også vil ha' en kasse stående til Danske Hospitalsklovne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne - ja, det vil jeg da gerne. :-D
   Lad os lige maile sammen !!

   Slet
  2. Hanne - ja, det vil jeg da gerne. :-D
   Lad os lige maile sammen !!

   Slet
 7. Det er en super god ide og rigtig flot af dig Gitte at du også tager dig tid til at hjælpe andre, jeg har et par kort med i kasserne, men skal nok komme ind med et par stykker mere.

  SvarSlet
 8. Rigtig godt initiativ og forsat god weekend

  SvarSlet
 9. Hold da op det var mange kort, super god idé.

  SvarSlet
 10. Hov ser først denne post nu - men Fifty og jeg har jo allerede tømt vores kasse første gang for nyligt og TAK for det. =0)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...