fredag den 10. august 2012

Smile to the Camera

Jeg ønsker mig en silhouette cameo, - og jeg har tons af ideer til, hvad den skal bruges til! En sød scrap veninde lånte mig venligst sin, da jeg besøgte hende for at scraphygge., og det kom der denne titel ud af, -
"Smile to the Camera". Billedet forestiller mine skønne børn, i sirlig opstilling. Jeg skulle bruge billedet til et Popart kursus, - men det er bestemt også scrapværdigt.

Papiret er Heyday. Jeg synes det skete rigtig meget på baggrunden, så jeg har dæmpet det en smule, ved at give det et tyndt lag gesso hist og pist. Den mintgrønne mist er blevet brugt flittigt sammen med en gul og orange. En stjerne template er brugt sammen med en sort mist, og titter skråt frem under billedet. Mit hjemmelavede chevron stempel er også blevet brugt.

Under billedet har jeg brugt et artsy stempel, der titter frem på begge sider. For at afslutte og afrunde det sorte, har jeg lavet et par sorte splats, og sat et stykke sort punchinella skrå under billedet, modsat stjernen.
Samme princip har jeg brugt med den orange stjerne oven på min grønne twine. Den er ballast til mine orange splats.

Min venstre, nedre hjørne består af 2 slags masking tape. Et stykke stof er lagt over, sammen med et lille stykke punchinella. Tagget, photo-skilt og den gule stjerner, er alle pynt fra Heyday. Træ - pil og stjerne er fra studio calico.

Her er mit modsatte hjørne, med knap så meget pynt, men stadig holdt i samme stil.

Dette er punktet liger over mit billede. Jeg viser det for at I kan se, hvordan jeg gør mit tema gennemgående, uden at få det til at fylde for meget.


Detaljebillede af Heyday stjernen med min twine. Her ser man også lidt bedre, noget af det stempelmotiv der kigger frem, fra under billede og fotomatter.

Denne lille blomst er jeg rigtig glad for. Papirerne er ligeledes fra Heyday, og også rosebraden. Synes braden er utrolig lækker!

Alt i alt er mit layout blevet okay. Jeg tror at jeg ville vælge at bruge en mere rolig baggrund, hvis jeg skulle lave det om, også bruge papiret som en stor matte i stedet, eller måske bare bruge lidt mere gesso. Men som det er nu, et det noget anderledes fra min hånd, med et lækkert billede af mine børn, og med teknikker jeg elsker :) 

5 kommentarer:

 1. waue super flot, dette har jo bare alle og det hele teknikker

  SvarSlet
 2. Flot flot!! Kan godt forstå, du er glad for en lille blomst. Den er virkelig sød!

  SvarSlet
 3. Ihh altså hvor er det bare flot. Synes du er så dygtig, og er vild med din stil. Det er super inspirerende at følge din blog :) Tak for det.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Super skønt layout med mange fine detaljer

  SvarSlet
 5. Det er et lækkert kreativt layout, fuld af flotte detaljer.
  Suk... jeg ønsker mig også en Cameo!
  God weekend.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...