onsdag den 8. august 2012

With love

With love, - er titlen på nedenstående layout.
Mønterpapiret fra Heyday, med det sirlige sildebensparketgulv, kaldte på noget vildt, da jeg så det første gang. Og vildt det blev det. Jeg falder med jævne mellemrum over noget i mine hobbykasser, og tænker "ja, det gør jeg!" Og indrømmet, - Det er ikke altid med heldigt udfald. Denne gang var det en guldspray (som dem vi kender fra jul) og sammen med mine templates, og mist, blev det rigtig hyggeligt.

Papirer er alle fra Heyday, pynten er fra heyday og studio calico. Jeg har suppleret med noget restebånd, sytråd og lidt maskingtape. Det fine blå stempel, (den rene aftryk ses bedste i ventre hjørne (top)) er et artsy stempel fra KaiserCraft. Jeg har brugt det på kryds og tværs og i forskellige farver, for at skabe en flydende/levende baggrund.

Mit scrapemne er denne gang mig selv, med mindste pigen på skulderen. Billedet er gammelt, og ikke særlig godt. Farverne off, men omstændighederne for billedet fortjente et layout. Jeg har forsøgt at løfte billedet op, ved at lave mange lag. Lagene er lavet ved hjælp af splats, stjerne template, stempler. Alle mine matter er bygget op af punchinella, stof, papir, båndrester, maskingtapes og sidst min pynt.

Her er et detalje billede af min vestre top. Jeg har brugt den mintgrønne mist der er lanceret sammen med Heyday, en mørkeblå mist, en hvis mist, en sort til de mere bastande splats og en guldspray. Guldsprayen har jeg lavet lade dryppe, ved at trykke meget forsigtigt på Spray-tuden, så guldet næsten kun er boblet ud. Herefter har jeg ladet det falde på mit papir. De steder hvor jeg har brugt templates, har jeg dækket godt af, inden jeg har sprayet almindeligt.

Som det ses på dette billede, har jeg også doodlet (tegnet) flere steder på mit Layout, med en helt almindelig pen.
Dette Layout blev meget mere vildt end jeg først havde tænkt det, og nok også mere vildt en jeg føler mig helt tryg i stilen. Ikke desto mindre er jeg glad for resultatet, - Og jeg hyggede med utrolig meget med at lave det!

Som lille sidebemærkning; Generelt går jeg ikke ret højt op i ph værdier på de ting jeg bruger. Hvis mine layouts med tiden får noget patina, er det for mig, en del af charmen. Hvis du tænker meget i phværdier, så er guldspray nok ikke vejen frem, men så er det jo fedt at man også kan få guldMist ;)

6 kommentarer:

 1. Super flot LO, bare så gennemført og lækkert

  SvarSlet
 2. Waw hvor er det flot lavet, det vare nok et pa år, inden jeg lære det:)
  Smukke farver og detaljer:)

  SvarSlet
 3. Lækkert layout, og både du og Mira ser lækre ud. Så alt i alt: Lækkert med lækkert på =D

  SvarSlet
 4. Flot kreativt layout med mange fine detaljer.

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot - jeg lære aldrig at lave så meget kreativt rod på et LO, men det ser sørme godt ud :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...