tirsdag den 18. september 2012

Indretning med mere...

I denne uge vil mine indlæg nok bære lidt præg af at jeg har købt hus og har fokus på at lave sjove og anderledes ting til indretning :-)

Den første ide kommer nu fra Heidi, og inspirationen kom fra et billede vi så i IKEA og tænkte - det kan vi da selv lave. Så i stedet for at købe billedet så købte vi bare en dyb 30X30 cm ramme derude.

Heidi har brugt 3 forskellige punches med sommerfugle for at have lidt variation i faconen og størrelsen på dem.
Først er der udstanset 3 stk af hver størrelse i lille mønster papir, og derefter et tilsvarende antal i hvid karton.

De lilla blev limet helt fladt på det hvide baggrundskarton, bemærk at den øverste til venstre på billedet nedenfor faktisk er limet på med den mørke lilla side af papiret opad i modsætning til resten der har den lyse side opad. Dette for at få en lille detalje der fanger øjet når man kigger på billedet.
Derefter har de 9 hvide sommerfugle fået et buk på begge vinger så de flyver ud af billedet og de er så limet ovenpå deres lilla søstre :-)
den lille tekst "fly away with me" er lavet ved at klippe et stykke hvidt karton i samme bredde som en dymostrimmel, og så er den ellers kørt igennem en dymomaskine. Efterfølgende er bogstaverne lige trukket en smule op med en tynd lilla tusch. Sidst men ikke mindst monteres teksten på billedet med brads.

/Gitte

2 kommentarer:

  1. Rigtig flot billede og tillykke med dit nye hus.

    SvarSlet
  2. Tillykke med huset
    Det er rigtig flot billede. :=)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...