lørdag den 12. januar 2013

En hilsen fra det store udland

Synes lige at alle I bloglæsere skulle have en hilsen fra USA, hvor det store CHA
Winter Conference & Trade Show er i gang i Anaheim i Californien.

Gitte O fra designteam'et og jeg selv ankom torsdag eftermiddag (og vores bagage, som i første omgang var blevet tilbage i Paris, da vi skiftede fly, ankom i løbet af natten).

Hele fredagen var afsat til kurser og foredrag - og i dag, lørdag, starter så selve messen klokken 10.00 lokal tid (vi er 9 timer bagefter Danmark herovre).

Convention Centeret er stort og imponerende.
Og vores adgangsbilletter skulle hentes i en automat.
Og så var vi ellers klar til en spændende dag.

Kurserne var noget blandede i kvalitet - men vi har helt klart nogle spændende idéer og projekter med hjem allerede nu !!
Nu glæder vi os til at komme ind på selve messen i dag og rigtigt få gramset på alle de spændende nyheder fra de forskellige producenter.


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

 1. Skønt at høre fra dig, Christian har også spurgt om du havde skrevet på bloggen, så det er altså spændende for alle mand:-) jeg havde slet ikke regnet med at du havde tid til at blogge, men skønt at høre fra den anden side af jorden. Du må næsten lige være stået op, så I må have en rigtig god dag og få nu gramset en hel masse.

  SvarSlet
 2. Håber i råhygger derovre .. og rigtig god gramselyst :D

  SvarSlet
 3. <Tak for hilsen - lyder skønt. NYD det - og pyt med Tim H. du kender jo min mand Mr. K ikke.

  SvarSlet
 4. God fornøjelse - glæder mig til at se hvad I bringer med hjem. Har lige meldt mig til convention, og jeg glæder mig til at se hvad I har med hjem.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...