onsdag den 16. januar 2013

Sidste dag på CHA-messen

Det store CHA Winter Show er definitivt ovre for denne gang. Det er selvfølgeligt lidt vemodigt, når man nu har tilbragt så meget tid på messen, at man nærmest kender den som sin egen bukselomme. Og alligevel kunne jeg sagtens have brugt et par dage mere.

Jeg har bestilt en masse spændene nye varer hjem til butikken, som jeg glæder mig til at vise jer. Og jeg har fået masser af nye idéer med hjem i bagagen også.

Så her kommer de sidste af mine indtryk fra messen - bl.a. lidt forskelig inspiration fra et par af standene, de originale tegninger til TH blue-prints-stemplerne og sidst, men ikke mindst, hhv. kanon-dygtige Tim Holtz og super-farverige Dyan Revealy i aktion.

De kommende 10 dage holder Gitte O og jeg ferie, og planen er at vi skal rundt med kamera'erne og tage en masse billeder til efterfølgende scrap.
Vi har hver vores Smash!-bog med, så vi kan få noteret alle detaljerne og gemme vores bon'er og billetter og slikpapir og postkort og udklip undervejs.


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Spændende at se hvad du kommer hjem med!
  God ferie!!

  SvarSlet
 2. Skønt at du har oplevet så meget og spændende at se hvad du får i butikken.
  Rigtig fint billede af dig og Tim Holst.
  God ferie de næste 10 dage.

  SvarSlet
 3. Håber du huskede at fortælle Tim hvad du hed så han kan sige "Hey jeg blev fotograferet med Gitte fra Danmark" =0) God tur rundt og kom snart hjem igen.

  SvarSlet
 4. Håber du huskede at fortælle Tim hvad du hed så han kan sige "Hey jeg blev fotograferet med Gitte fra Danmark" =0) God tur rundt og kom snart hjem igen.

  SvarSlet
 5. Super at du har haft en god tur. Cool foto med TH.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...