fredag den 15. marts 2013

Enkle kort til konfirmation eller bryllup

Disse kort lavede jeg som en del af en workshop da jeg var på CHA i januar. Jeg syntes der er nogen rigtig søde detaljer som du kan bruge hvis du står overfor at skulle lave indbydelser til konfirmation eller lignende.
Det første kort er lavet som et etui til en pergament pose, teksten er lavet med stickers men du kan jo selvfølgelig bare bruge et stempel. Stingene er tegnet med tynd sort tusch og til sidst er der på den firkantede ramme placeret en lille sommerfugl med halvperler til pynt på kroppen.


På det næste kort lavede vi selv det lille banner med en række rektangler i karton. de fik lige klippet et indhak nederst og så blev de hængt i en fin bue. zigzag stingene er stickers, du kan også bruge rub-ons eller måske ligefrem sy dem rigtigt?! Igen pynt med sommerfugl og her er også en lille sløjfe under.


Tredie kort er en hel del lag af regtangler. De tre nederste lag (sort, tekst, sort) er limet på underlaget. Derefter er den grønne og den stribede samlet for sig og monteret med 3D puder. Igen afsluttet med sløjfe og en sød tekst i stickers.


3 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte og sikke fine detaljer og dejlige farver.

  God weekend!!!

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte og søde kort og alligevel så enkle.
  Há en rigtig god week-end alle sammen.

  SvarSlet
 3. Superflotte og "enkle" kort, især det nederste er total-flot...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...