fredag den 8. marts 2013

Et par anderledes ider med stempelsværte

Stempel motiverne jeg har brugt til disse kort fik vi til en workshop på CHA. De er MEGET detaljerede og alt pynt indeni denne ulv er lavet af dyr og planter - det er helt små kunstværker i sig selv.

Ideerne jeg fik med hjem fra disse kort kan bruges i mange sammenhænge; det første kort er lavet på blankt karton. Her er stemplet med vandmærke-stempelsværte (f.eks. Versamark el. Ranger's Watermark Resist), derefter er der brugt to forskellige farver distress ink som er puttet på direkte fra sværten uden brug af applikator og derefter fordelt med en sammenkrøllet Kleenex, så det tilsammen får en marmor effekt.


På dette kort er det baggrunden der er interessant, den er meget simpel men jeg syntes det er en spændend effekt. Et stykke karton er kørt igennem bigshotten med en embossingfolder med træmotiv (kommer snart i butikken). Derefter er der påført sort stempelsværte med applikator på BAGSIDEN af det embossede. Dette medfører at alt andet end træerne bliver mørke og dermed træder de tydeligt frem som lysere i det færdige arbejde.


9 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fedt ud, især den sidste er jeg ret vild med, så det må da vist prøves her engang.
  Smadderflot arbejde og fed teknik.

  SvarSlet
 2. Flot - og fin ny teknik.
  Dejligt at få lidt at se om, hvad der er i vente.

  SvarSlet
 3. woww.. hold op det sidste er jo vildt fedt!!

  SvarSlet
 4. Super fede kort, især er jeg helt vild med det sidste, måske man skulle prøve den teknik, hvis altså jeg nænner at "svine" min embossing folders! Med bagsiden af det embossede er det så bagsiden af papiret? Og hvis ja, hvordan får man det så til at trænge igennem papiret? Men fedt ser det ud.

  SvarSlet
 5. Super flotte kort med lækre teknikker... den ene er jo afprøvet i Ejsing :-)
  God weekend til dig

  SvarSlet
 6. Det er nogle flotte kort. Et flot og detaljeret stempel med ulv, hvilket jeg hellere vil beundre end den eller de ulve, der er løs her i det vestjyske ;-)Håber det bliver en god weekend i Middelfart.

  SvarSlet
 7. Flotte kort, især det sidste - cool teknik....

  SvarSlet
 8. Fantastisk ulve stempel! Hvad hedder stemplet? Synes ikke jeg kan finde det i shoppen på nettet...

  SvarSlet
 9. Lækre kort - og ulvestemplet er helt fantastisk!!
  God søndag til dig :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...