søndag den 17. marts 2013

Gaveindpakning eller partyfavour

Disse par kort er også fra workshop på CHA, som du nok kan regne ud idet materialerne ligner mit forrige indlæg :-) men disse ser jeg mere som ideer til måde man kan pakke små gaver eller gavekort ind på, eller måske til party favours (der er vist ikke kommet et passende dansk ord til det endnu :-)).

Det første projekt er lavet omkring en klar plastic æske. der er monteret et bånd af mønsterpapir hele vejen rundt og det er pyntet med sting (lavet af stickers) og lidt tekst. Afsluttet med et rundt tag med tekst og en sort organza sløjfe.


Næste projekt er lavet på en pergament pose. Her er monteret tre lag ovenpå hinanden (sort,grøn,striber) og disse er monteret på posen. Pynten består af et kvadratisk center med sommerfugl og små bannere lavet af stickers. Posen lukkes med en sløjfe der er stukket igennem et enkelt hul midt på posen.


4 kommentarer:

  1. De er rigtig søde og nogle man kan lave en masse af i en fart, hvilket jo er nødvendigt, hvis man skal lave ret mange op til et party af en eller anden slags. Men også ret fede til at holde penge eller gavekort til en som kun ønsker sig penge. Og begge er bare rigtig søde.

    SvarSlet
  2. Hvorer de bare super søde. God søndag.

    SvarSlet
  3. Rigtig flotte - og god inspiration til konfirmationskort! :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...