tirsdag den 12. marts 2013

I lørdags var der Danmarks-premiere...

...på mine 19 helt nye tekst-stempler.
Så det var med lidt kildren i maven jeg tog dem med til Convention  -  tænk hvis nu at alle andre syntes at de var håbløse og ikke ville købe dem (jeg er ikke sikker på, om min familie ville synes det var sjovt at få dem i jule- og fødselsdagsgaver de næste mange år)!Men mine bekymringer blev gjort til skamme, for jeg fik SÅ mange søde kommentarer fra kunderne, som var vældig begejstrede.

Stemplerne er lagt ud i webshoppen både som to forskellige sæt med hhv. 9 og 10 forskellige på ét ark til 195 kr. og som løs-salg til 25 kr. pr. stempel.
Du kan i øvrigt også købe de tidligere stempler som hele sæt nu (der er to forskellige ark med 14 stempler på hver til 225 kr. arket).
http://gittes.dk/shop/stempler-eget-design-444c1.html


Samtidig har vi fået fyldt beholdningerne op af de "gamle" stempler, så de populære bestsellers som f.eks. "Det er de SMÅ ting der gør livet STORT", "Et SMIL er den korteste afstand", "Roser er røde..." og "med KÆRLIG hilsen" nu igen ligger i webshoppen i rigelige mængder.

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at se de nye tekster dukke op på blogge rundt omkring, når de inden længe har været i brug ude omkringpå scrapbordene...

9 kommentarer:

 1. Dem var der da vist godt nok ingen grund til at være nervøs for. De er da smadder gode. Det er bare altid fedt med et lille ordsprog, så det er nok mine favoritter, men vi har da også alrid brug for de der helt almindelige hilsner, som vi alle skal bruge til hverdagskort, så de ser nu ret brugbare ud for mig.

  SvarSlet
 2. Skønne stempler, men de samkøb er ikke mig, for jeg har jo flere af dem i pakken i forvejen, så det bliver nok enkeltvis jeg vil købe. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Ingen grund til at være nervøs, de er bare så gode :)
  Og en stor del af dem, hvis ikke dem allesammen kommer med tiden til at bo hjemme hos mig :)

  SvarSlet
 4. De er rigtig gode og det er dejligt at de er på dansk, jeg skal bestemt også have flere, jeg har allerede nogen, man man kan da aldrig få for mange;-)
  Jeg kan rigtig godt lide at der er flere slags skrifter, dem kan du godt være tilfreds med:-)

  SvarSlet
 5. De ser rigtig flotte ud de nye stempler! Dejligt, at de er på dansk.

  SvarSlet
 6. De er så fine Gitte, jeg har allerede set dem brugt på diverse blogs, og dejligt de kan købes som sæt -og er på dansk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. Men det er jo næsten synd for familien, at der ikke bliver stempler i pakkerne fremover ;)

   Slet
 7. De er bare så fine, og det super fede er, at de er på dansk. Jeg elsker stemplede tekster, og det er bare ikke nemt at finde det store udvalg på dansk. Jeg købte begge pakker og glæder mig meget til at komme til at bruge dem....

  SvarSlet
 8. Tillykke med premieren :)
  Jeg har set dem på webshoppen og beundret dem. De er super fine. Dog nok mest til kortmagere :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...