onsdag den 6. marts 2013

Præsentation af nyt DT medlem

Så er dagen kommet, hvor jeg med stor stolthed kan præsentere jer for et nyt superdygtigt og inspirerende medlem af Hobbyboden's design-team  -  nemlig Lissy Frederiksen fra Holstebro  -  i blogverdenen kendt som "nedergaard".


Lissy har altid været meget kreativ, men som hun selv siger: ”For ca. 4 år siden blev jeg introduceret i scrapbookingens vidunderlige verden, og så var jeg solgt...det er der, jeg udfolder mig kreativt nu.”

Lissy har været gennem flere forskellige stilarter gennem årene, hvor hun startede i vintagestilen. For tiden er det stemplerne ( især blomster og baggrundsstempler ) der har Lissys store interesse, og hun er en stor fan af Hero Arts og CAS stilen (Clean & Simple), at kombinere stempler og mønsterpapir og at deltage i udfordringer, hvor der er en farvecombo eller sketch der skal bruges

Blandt teknikkerne er distressing og embossing mellem favoritterne - men Lissy er i det hele taget vild med at finde og afprøve nye teknikker.

Udover kort laver hun også lidt layouts, mini-album og æsker

Lissy er i øvrigt også med på design-teamet på udfordringsbloggen ”Card and Scrap”, hvor hun har været med siden starten.


Du kan læse mere om Lissy på hendes egen hjemmeside her og se et større udvalg af de ting hun har lavet: http://nedergaardsscrapblog.blogspot.dk/

Vi siger velkommen  -  og glæder os rigtig meget til samarbejdet med Lissy.

13 kommentarer:

 1. Tillykke til Lissy, det bliver så spændende at følge dig her på blogge, du er jo en super dygtig, kreativ og inspirerende pige :)

  Knus fra
  Dorthe

  SvarSlet
 2. TILLYKKE til Lissy, du er så kreativ, så jeg håber du vil inspirere mange af os der følger med, dine blomster stempler har jeg længe beundret. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. TILLYKKE til Lissy. Jeg har længe været stor fan af Lissys blog, og fundet meget inspiration i hendes smukke kort.

  Knus Grete

  SvarSlet
 4. Tillykke med samarbejdet, jeg er sikker på det bliver et hit, jeg er en trolig følger og fan af Lizzy.

  SvarSlet
 5. Tillykke til Lissy. Jeg følger hendes blog, fordi hun hele tiden har noget spændende at vise. Meget alsidig også. Dejligt at hun giver inspirationen videre til os andre.

  SvarSlet
 6. Stort til lykke til Lissy. Følger hendes blog, der altid er inspirerende og fuld af gode ideer.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke til Lissy. Har hørt meget om hende her i blogland, og det er smukt arbejde hun viser, det er da helt sikkert.
  Glæder mig til at se en masse mere af det her fremover.

  SvarSlet
 8. Tillykke Lissy - super velfortjent! :)

  SvarSlet
 9. Tillykke Lissy - glæder mig til at se dine flotte kreationer.

  SvarSlet
 10. Tillykke med "jobbet" Lissy!! Du er bare så dygtig og talentfuld, så jeg glæder mig til at følge dig her...er jo allerede på din egen blog ;-)

  SvarSlet
 11. Tillykke til Lissy, glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 12. Stort tillykke Lissy med DT jobbet! Jeg vil se frem til at se dine flotte designs!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...