fredag den 22. marts 2013

Vinder LO fra Convention

Til Convention i Middelfart var jeg så heldig at vinde for bedste LO i den ene udfordring. Det er jeg MEGA stolt af, men jeg var også rigtig glad for det LO jeg havde lavet.

LO'et er lavet med papir fra Bo Bunny og fyldt med små detaljer. Det var faktisk en af den slags layouts, som man kunne blive ved med at fylde på og fylde på og det blev bare mere og mere lækkert :)
Her et et billede af hele LO'et. Det er et bryllupsbillede fra 2008 - jeg tror aldrig jeg bliver træt af at scrappe bryllupsbilleder. Jeg er selv ret vild med overskriften, som er lavet med Tim Holtz alfabetet Inside out, hvor jeg har brugt både den indre del og den ydre del af bogstaverne. Så her kan I se begge de muligheder man får med det alfabet - jeg synes det er meget anvendeligt og giver vidt forskellige udtryk. Til denne overskrift var det oplagt med gentagelsen med henvisning til den gamle danske sang.


 En detalje på LO'et, som jeg er særligt stolt af er den hjemmelavede blomsterranke. Jeg har brugt scrappers flos herpå har jeg med tilfældig afstand monteret nogle små retro flower. To blomster ad gangen oven på hinanden på hver side af snoren. Efter at jeg havde monteret blomsterranken på LO'et toppede jeg den lige med lidt bling i centret af hver blomst. Det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver at lave en hjemmelavet blomsterranke :) Her et lille nærbillede af nogle af detaljerne. Kanten af mønsterpapiret har jeg revet i stykker og har her lagt noget blondebånd ind under. Og så har jeg her pyntet med nogle små træstjerner, som jeg købte til convention. Jeg synes de er helt fantastiske.


Og her endnu et billede med detaljer. Igen er der revet i kanten af mønsterpapiret og lagt lidt "tit tit" ind under. Denne gang et stykke fra en gammel bog - en blomst og lidt bling. Nederst er der syet et par sting.


Her er flere detaljer. En lille revne i mønsterpapiret gav lige plads til en lille bling og så er der sat et par clips i kanten af et stykke mønsterpapir.


Her er lidt mere træpynt og så kan man på dette billede se at jeg har tegnet nogle tilfældige sorte streger omkring billedet.


Og til sidst et billede af et lille træ banner, som jeg har skrevet den sidste del af titlen på. En lille charm med teksten "love". Lidt clips igen og stjerner. I det hele taget handler det om at bruge alt hvad man har i sin "dimsetaske".


Håber der var et eller andet, der kunne inspirere jer i det her indlæg.

/Karina

7 kommentarer:

 1. Det er bare vildt flot. Super mange flotte detaljer. En værdig vinder

  SvarSlet
 2. Fantastisk flot og gennemført LO, fuldt fortjent at du vandt

  SvarSlet
 3. Lækkert layout med mange fine detaljer.

  SvarSlet
 4. Hmm jeg ved ikke hvad en LO er for en fætter.
  Ellers rigtig flot ting du har lavet. Meget detaljerig. Uden at være for overgjort.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 5. Uhh det er bare så lækkert dit layout.
  Jeg er specielt vild med dine afrivninger i kanten, hvor du har lagt ting under, og uhhh... blomster ranken, den er også så fin, god idé. Og så mange skønne detaljer.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...