tirsdag den 23. april 2013

Kursusplanen er opdateret...

Der er sat flere nye kurser på programmet her i foråret.

Bl.a. har jeg fået Jane Reitz til at komme og holde kursus i den kartoteksæske, som hun lavede ved juletid, og som rigtig mange har efterlyst et kursus i.
På kurset skal den laves i en opdateret udgave med nogle af de lækre nye papirer fra Prima, og du kan se Jane's færdige æske her:


Kurset foregår lørdag d. 4. maj 2013 fra kl. 13.30 til 17.00  -  og da det jo er første lørdag i maj og dermed National Scrapbook Day, så skulle det ikke forbavse mig om der skulle dukke en ekstra lille overraskelse eller to op i løbet af eftermiddagen til kursusdeltagerne...

Der er flere andre kurser på planen, bl.a. stempling og embossing for begyndere, to forskellige blomsterkurser (hhv. et i Floral Punch Craft og et andet i lidt mere blandede teknikker) samt en gentagelses af Bigshot kurset, som jo nåede at blive helt udsolgt sidste gang.

Alle kurser foregår i butikken på Rønhøjvej 15 i Odder.

5 kommentarer:

 1. Pokkers hvorfor bor jeg så langt væk!!!!

  SvarSlet
 2. Glæder mig til kursus 4. maj :)

  SvarSlet
 3. YES og det er endda en lørdag, så skulle være muligt at køre helt derned. Alle tiders, må hellere få tjekket kalenderen med det samme så.

  SvarSlet
 4. Scrapbook day - argh !!! Ikke godt at jeg så skal stå i køkkenet og lave kager hele dagen :(

  SvarSlet
 5. Åhh håber du laver det kursus én gang til - men skal scrappe i sommerhus i den weekend i Hjelsminde (så er faktisk i Jylland) - for det kursus vil jeg gerne køre for ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...