fredag den 31. maj 2013

Den romantiske genre

Så blev det tid til et kort i den romantiske genre. Med udgangspunkt i et af de smukke motiver fra Pion design blev dette kort til. Kortet er egentligt lavet af en masse rester som jeg havde liggende.


Baggrundspapiret er fra Wellington-stacken. En super lækker papirssamling med søde motiver og dette meget lækre skråskrifts ark. Det lyserøde papir er fra Maja Design og det blå er fra Kaiserkraft, men som sagt, var det bare små rester jeg sad og miksede sammen på mit skrivebord. Alt er sværtet med distress ink og der er sat en tynd beige blonde tværs over kortet. Blomsterranken er en samling af lyserøde og lyseblå roser og et par punchede sommerfugle, med en perle i midten.
Swirl'en er skåret ud på min Big shot i lyseblåt karton, med en die fra Memory Box og så har jeg delt den i to, og limet den ud fra blomsterranken. Den effekt kan jeg rigtig godt lide.

2 kommentarer:

  1. Det er bare rigtig flot Jane. Jeg kan også rigtig godt lide den stil med blomster of swirler og lidt romantisk look som her. du har gjort et rigtig smukt arbejde med det her.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...