søndag den 26. maj 2013

Et drengekort..

Okay.. jeg er nødt til at indrømme det! Drengekort er ikke en favorit!
Meeeen en gang imellem skal drengene jo også betænkes og så må man i gang.


Stjerne er altid en god ide til drengekort og her har jeg taget udgangspunkt i det lækre papir fra "My Little Yellow Bicycle" med stjernemotiver og i lækre drengefarver. Alle kanterne er blevet sværtet med Tea Dye, som er min favorit distress ink for tiden. De store stjerner er stanset ud på Big shotten og de to mindste er sat på kortet med 3D puder for at give lidt dimension. Til sidst har kortet fået et par perler.. lidt bling er vel i orden, selvom det er til drenge?
Teksten er fra "operation skriv hjem" sættet, der er udarbejdet i samarbejde med Hobbyboden.

5 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig - det er svært med drengekort, men jeg er sikker på, at med dit kort her, er vi nok mange der har fået inspiration. Stjerner er super fine.Rigtig god sændag

  SvarSlet
 2. Et ret sejt kort her til drenge, og jeg er enig med ovennævnte her, det er ret god inspiration ag har givet mig et par nye ideer også sp tak for det også. Kortet her er rigtig sødt og alligevel cool nok til en dreng.
  Há en god søndag alle sammen.

  SvarSlet
 3. Pigekort flyder bare ud af ens fingre - men du har ret - vi SKAL også kunne til drengene og dit eksempel er et fint et af slagsen. Jeg er også glad for stjerner, fodbolde eller små ulækre dyr =0) når jeg laver drengekort. Og skønt at se "vores" fine stempler i brug - er selv SÅ glad for mit sæt. Håber Gitte får solgt en masse af dem for der er mange gode kort i det sæt.

  SvarSlet
 4. Super fint kort. Hæ hæ jeg æælsker at lave Drenge/ Herrekort. :-))

  SvarSlet
 5. Lækkert drengekort ... Ser godt ud med stjernerne

  God aften

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...