tirsdag den 21. maj 2013

Kobberbryllup

 Denne gang er det et kobberbryllupskort, der har været gang i. Selve kortet er foldet i en gatefold-stil, der overlapper hinanden. Papirerne er fra Pion Design og er er stemplet rundt i kanten med tumbled glass distress ink og et swirl stempel.

Selve forsiden er pyntet med et stort tag, der er stemplet med et af hobbybodens egne stempler (og en af mine aboslut favoritter). Der er placeret et hav af perler, puncede sommerfugle og små blå og hvide roser. Under tagget er der placeret et hjerte, der er stemplet med blå distress ink og et swirl stempel.
 Sådan ser kortet ud inden i. Det er meget simpelt, men stemplingen rundt i kanten, træder måske mere frem her, end på forsiden. Det giver en god effekt og samtidig er kanterne sværtet med teadye distress ink.
Sådan så gaven ud. En pengegave bestående af 50 ører ;-) og så måtte kobberbrudeparret selv tælle efter. På selve glasser har jeg stemplet et prima tag, med samme hilsen som på kortet, og bundet en masse bånd og fjer rundt om, samt et lille kobberhjerte. Ovenpå glasset limede jeg to store roser for at fremhæve det romantiske.

6 kommentarer:

 1. Et flot kort og flot gave.....

  SvarSlet
 2. Et rigtig flot kort, og en virkelig sjov of flot gaveide også. Den skulle nok kunne hlde dem beskæftiget i en time eller to bagefter med at tælle ha ha ha. Rigtig sjov idé og flot arbejde.

  SvarSlet
 3. Super lækkert kort og så flot en indpakning

  Ha en god tirsdag aften

  SvarSlet
 4. super flot kort - jeg kan rigtig godt lide det du har lavet ved indersiderne, ser bare så elegant ud. Forsiden er også rigtig flot, alle de små perler er en rigtig god ide.

  SvarSlet
 5. super flot kort - jeg kan rigtig godt lide det du har lavet ved indersiderne, ser bare så elegant ud. Forsiden er også rigtig flot, alle de små perler er en rigtig god ide.

  SvarSlet
 6. Super flot kort og gave.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...