mandag den 17. juni 2013

Embossing Diffusers

Kender du de smarte Embossing Diffusers fra Sizzix?

De er beregnet til at bruge i Bigshotten sammen med Embossing Folders.
Pakken består af tre forskellige plader, som har et hul. Når du bruger sådan en ovenpå din embossingfolder i stedet for den øverste skæreplade, så bliver motivet kun embosset rundt langs kanten, og altså ikke der hvor hullet er.
På den måde kan man friholde et glat område på kortet, som man f.eks. kan stemple en tekst på.På kortet her har jeg brugt den store ovale Embossing Diffuser sammen med en embossingfolder med blade fra Tim Holtz.
Bagefter har jeg sværtet vha. Ink Blending Tool og forskellige farver Distress Inks for at fremhæve motivet.

Emossingfoldere er næsten altid i A6-format og derfor ikke store nok til et kvadratisk kort, så jeg har i stedet embosset en strimmel guldkarton med samme mønster og sat ude i siden af kortet. Sammenføjningen er skjult af blonden og knapperne.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det lækkert det kort.
  Har haft luret på diffuser, men kunne ikke gennemskue hvordan de skulle bruges, så tak fordi du fik forklaret hvordan den skal bruges.

  Rigtig god dag.

  SvarSlet
 2. Super flot... sådanne må jeg vist eje :-))
  God dag

  SvarSlet
 3. Ja de er faktisk ret smarte de difusere, og virker også ret godt, og det ser bare godt ud, når der er embosset sådan her rundt om et sødt tekststempel, og det gør det nemt at lave et kort ien gevaldig fart, når man lige mangler et i en fart.
  Há en rigtig god dag alle sammen.

  SvarSlet
 4. Dem må jeg eje, synes ikke det fungerer så godt med dem man laver selv.

  SvarSlet
 5. God ide med guldkanten - for jeg mangler også tit et stykke når jeg går i kvadrat-mode. Fint kort - mon jeg skal anskaffe sådan nogle difuse dimser =0)? Det kan da godt være.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...