søndag den 16. juni 2013

Kort inspireret af Inzpira

Jeg faldt for et kort i det nye Inzpira (nr. 2 2013), hvor princippet svarer til den foldeteknik man bruger når man som spejder skal lave et krus af papir :) Kortet bliver rigtig sødt - bare se her....

Man starter med et kvadratisk stykke dobbeltsidet papir. Jeg har valgt noget papir fra Maja til begge de kort jeg har lavet her. To forskellige serier - de kan findes her.

Jeg lavede kortene i to forskellige størrelser. I bladet stod der 26x26 cm, men jeg lavede i 24x24 og det som jeg har lavet trin for trin efter er 17x17 cm. Tror det er smag og behag. Vigtigst er at papiret man starter med er kvadratisk :)


Papiret foldes diagonalt.


Det ene hjørne foldes op. Jeg ved faktisk ikke om der er nogen speciel fremgangsmåde her. Jeg tager det lidt på øjemål og forsøger at danne en vandret linie.


Det andet hjørne foldes op, så det ser ca. sådan her ud. God ide at gøre folderne skarpe med en bonefolder.


Nu foldes den ene af spidserne i toppen ned over kortet.


Jeg sværtede lige den øverste kanter med lidt brunt. Den trekand der er foldet ned over kortet fastgøres med et stykke dobbeltklæbende. Jeg brugte powertape for at være sikker på det holder. Nu skal der skæres en firkant, som jan stikkes ned i kortet oppefra. Mål efter og find et passende mål. Jeg har mattet min firkant med en mørk brun.


Så er det bare at pynte. Jeg fandt en gammel knap i en stor rodekasse - stemplede på det hvide kort. Pyntede uden på med lidt blomster og en tekst som jeg bøjede lidt banner-agtigt.


Og sådan ser det ud når kortet er samlet.


Og her er det andet kort jeg lavede efter samme fremgangsmåde.


Tak for INZPIRATIONEN Inzpira.

9 kommentarer:

 1. Lækkert foldeteknik og smukt pyntet

  SvarSlet
 2. Rigtig smukt kort og sååå flot pyntet. har selv lavet nogle af disse for et par år siden, og de er bare så dejligt nemme og hurtige at lave, når man skal bruge en hel stak til et eller andet, og ser stadig ud til at ha taget evigheder at lave. jeg er ret vild med din pynt, og sååå flot papir og farver, du har brugt også. Smukt arbejde.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud.
  Tror at det må jeg lige ha prøvet af, en af de nærmeste dage.

  SvarSlet
 4. Super god idé - tak for delingen :o)
  Knuz
  Ea

  SvarSlet
 5. God tut og sjovt og anderledes kort. Tak for delingen og inspirationen :)

  SvarSlet
 6. Ih, hvor sødt!! Alletiders søde idé :)

  SvarSlet
 7. Åh ja kan godt huske de kopper fra spejder men at det også kan blive til så søde kort wauu

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres søde kommentarer :) Og ja det er faktisk ret nemt at lave og der skal egentlig ikke så meget pynt til for at det ser godt ud.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...