lørdag den 29. juni 2013

Stempling med Distress Inks á la vandfarver

For et stykke tid siden holdt Gitte Ottosen fra design-team'et et kursus i forskellige stempelteknikker her i butikken, og jeg sad selv med på sidelinien og blev inspireret til at lave en masse ting.

Bl.a. disse kort, hvor man bruger stempelsværten på en lidt speciel måde.
Man trykker simpelthen sværtepuderne ned ved siden af hinanden på et "craft sheet" og bagefter sprayer man med en lille vandforstøver. Herefter kan farven bruges som stempelsvæte, ved at trykke stemplet ned i den, vrikke lidt frem og tilbage (så farven blander sig lidt og der kommer farve over hele motivet). Og så stempler man ellers bare på normal vis.

Jeg har forsøgt mig med forskellige farvekombinationer:


Der er kun brugt to farver sværte til hvert kort (for at det ikke skulle blive helt farveladevands-farvet/mudderbrunt). På kortet herunder har jeg f.eks. brugt Spiced Marmalade (orange) og Faded Jeans (blå), men der hvor de blander sig, bliver farven grøn. Og hvis du blander en rød og en blå, så får du lilla i overgangene.


2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare flotte, og med nogle helt fantastiske farer. Det er bestemt en teknik, som jeg vil há prøvet af også, det ser smadder godt ud.

    SvarSlet
  2. Ohøj så fint det er,
    klem Dorte

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...