torsdag den 18. juli 2013

Dobbelt op af samme swirl

Her er en anden idé som jeg har liftet fra Vibeke http://lysetsperle.blogspot.dk/
Swirl'en er først stemplet vha den metode jeg har fortalt om et par gange tidligere, hvor man trykker Distress Ink Pads ud på et Hot Sheet underlag, sprayer vand på og bruger farven som stempelsværte ved at trykke stemplet ned i den.

Selve kortet er skåret med en Spellbinder die ved at lægge kartonen dobbelt og placere den, så den ikke bliver skåret langs ryggen. På den måde kan man lave kort i anderledes faconer.

Da den stemplede swirl var tør, embossede jeg med hvidt embossingpulver ovenpå, og tilsidst blev hele kortet sværtet i samme nuancer.


Indeni er kortet dekoreret med et par Spellbinders-udskæringer  -  det midterste er lavet så den stemplede sommerfugl går lidt udover kanten.


Og her er en lidt anden udgave af kortet  -  sommerfuglen er placeret så den stikker lidt udover kanterne og der er kommet orangegul sværte udover hele overfladen, for at få den hvide embossing til at træde tydeligere frem.


4 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort, og rigtig smukke farver. Og en sommerfugl er jo altid bare fantastisk smuk.
  Hvad sker der på Scrapsisters??? Har ikke kunnet komme ind de siden tirsdag aften??? Kan du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Maryann - de begyndte at flytte forum'et til en ny server i går, men stødte på nogle uventede udfordringer undervejs.
   Efter sigende (læst på deres facebook-side ;o)) skulle de komme op og køre igen i løbet af i dag :-)

   Slet
 2. Flot kort, og godt at høre at "scrap sisters" ikke3 er gået helt død. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Tusind tak, jeg var ved at blive helt bekymret, må jeg indrømme, for jeg kunne heller ikke sende nogen mail på nogen af de adreser jeg havde, men så løser det sig jo nok.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...