onsdag den 3. juli 2013

Embossing uden at skære - kan man det?

En af mine søde og dygtige kunder - Vibeke - elsker at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Du kan besøge hendes egen helt nye blog her: http://lysetsperle.blogspot.dk/

For et par uger siden var hun forbi butikken for at vise mig en sjov ting hun havde lavet.
Vibeke havde nemlig embosset med en af de nye Spellbinders Lattice Shapeabilities. Det sjove var, at hun IKKE havde skåret den først, men blot kørte den igennem Bigshotten med Siliconemåtten + Impressions Pad'en som man først plejer at gøre efter skæringen.
På den måde kom skabelonen til at fungere som en embossingplade i stedet for som en die, og det gav et stykke baggrundskarton med et meget lækkert ternet mønster.

Jeg fik lov at beholde det embossede ark, og her har jeg så brugt på to kort. Først har jeg sværtet på kartonen, så mønsteret træder tydeligere frem og så har jeg skåret ud med en Spellbinders die og sat den på en ensfarvet baggrund som igen er sat på et matchende stykke mønsterpapir.Sommerfuglene er stemplet med samme våde teknik som jeg viste forleden på kortene med bregnebladet.

4 kommentarer:

 1. Fed måde at bruge den spell binder på.

  SvarSlet
 2. Ja det er en ret fed måde at bruge sine dies også, og den her er da bare superfed, og det er blevet nogle rigtig fine kort ud af det papir.

  SvarSlet
 3. skøn måde at bruge dies på, søde kort

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte!
  Uha nye behov ; )

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...