fredag den 27. december 2013

Nytårsudfordring til Design Team'et

Jeg har givet hele Design Team'et (inkl. mig selv) en lille nytårudfordring.

Udfordringen går ud på at lave tre små Top5'er over året der gik og året der kommer:

Top-5 - Dine favorit-produkter / -teknikker / -trends i 2013
Top-5 - Dine bedste projekter i 2013
Top-5 - Et kig ind i fremtiden 2014

Her kommer mine egne små hitlister, og i løbet af den kommende uges tid, vil du blive præsenteret for hitlister fra de DT-medlemmer der har taget udfordringen op:

Top-5 - Årets favorit-produkter / -teknikker / -trends i 2013 
Hvis jeg skal se på hvad jeg selv har taget til mig i året der gik, så er det:
 • Lag-på-lag og andre sjove stempel- og embossing-teknikker. Der er egentlig ikke tale om noget nyt i bred forstand, men jeg synes virkelig jeg har slået mig løs med at blande tingene i 2013.
 • One-Sheet-Wonder - hvor man vha. et enkelt ark mønsterpapir kan lave en masse forskellige kort.
 • Resist-teknikker lavet med f.eks. Versamark sværte, varme-embossing og nu på det seneste med Distress Acrylic Paint. Hvor man stempler et motiv først, som bliver vandskyende og dermed ikke tager imod farven, når man sværter ovenpå med Distress Inks.
 • Fjer - både som stempler og som dies
 • Tags - jeg elsker at afprøve nye teknikker og lege med dem på tags. Det er sådan en praktisk størrelse - og man kan enten bruge dem alene, eller man kan bruge dem til at sætte på kort bagefter.

Top-5 - Mine bedste projekter i 2013
Når jeg skal prøve at plukke ud hvad jeg har været mest tilfreds med i året der gik, så må det være følgende 5 projekter (ikke nødvendigvis i rækkefølge).

   1. Kortene her med Hero Arts bregnen lavet med den våde stempelteknik, hvor man først trykker sine Distress Ink Pads ud på et Craft Sheet, sprayer vand på og efterfølgende bruger disse farve"søer" som stempelsværte.
 


   2. Det er ikke mange layouts jeg har fået lavet i 2013 - men dette supersimple LO som jeg lavet i løbet af nul-komma-fem blev jeg faktisk rigtig tilfreds med.


   3. Kortet herunder var inspireret af en engelsk dame som handlede i min butik i sommers og som viste mig nogle af de ting hun havde lavet.   4. Endelig kom jeg i gang med en Smash!-bog da Gitte O (godtesen) og jeg var i USA i januar. Det krævede et par dybe indåndinger og tilløb, men da jeg først kom i gang og slap hæmningerne, så var det rigtig sjovt - for en Smash-bog behøver jo ikke være pæn eller nødvendigvis beregnet til at vise frem.
   5. Tags lavet på kvistkarton - de øverste var nogle jeg hurtigt biksede sammen da jeg sad på messen i Viborg og skulle vise nogle teknikker frem for de besøgende. Og de nederste er dem jeg lavet til skiltet til toiletdøren i butikken.Top-5 - Et kig ind i fremtiden 2014
Jeg tror og håber at vi kommer til at se følgende i det kommende år:
 • Tim Holtz Distres Ink SPRAY - ville det ikke bare være skønt at kunne få alle - eller bare nogle af - de skønne farver i en fiks og færdig spray / mist udgave? Jeg krydser fingre...
 • Dies - dies - dies - jeg tror at markedet for især de helt tynde dies vil eksplodere i det kommende år - vi har allerede set mange nye mærker producere de tynde dies i 2013, men jeg tror der vil komme endnu flere på banen i fremtiden.
 • Scrapteknikker på lærreder - tendensen har været der i et stykke tid, men jeg tror at 2014 bliver året hvor endnu flere scrappere kaster sig ud i at afprøve teknikkerne direkte på malerlærreder, som kan komme op på væggen og hænge.
 • Embossingfoldere er kommet for at blive - og der vil komme endnu flere i 2014.
 • Project Life for alle. Mange er allerede i gang, men jeg synes jeg kan fornemme at endnu flere vil benytte det nye år til at komme i gang med at scrappe på denne måde. Også mange der aldrig har scrappet før vil kaste sig over PL - eller noget der ligner.
/ Gitte S

3 kommentarer:

 1. Det var da en god udfordring, det er altid godt lige at kigge på alt det nye man har lært

  SvarSlet
 2. Mange fine teknikker og projekter for året der gik, og ret spændende med de nye prognoser for næste år, og jeg tror du har ret i hvert fald på de fleste af punkterne. Er måske ikke helt sikker på den sidste, da mit indtryk er, at folk enten er helt vilde med det, eller ikke kan fordrage det, og de vil nok altid være der også.
  Tak for kikket og godt nytår til dig.

  SvarSlet
 3. Uha sikke en udfordring... Den ville tage lang tid for mig at løse :) blot det at finde top 5 af projekter :) rigtig spændende ting du har fundet frem til...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...