lørdag den 28. december 2013

Top 5 # Karina Beck.

Gitte har udfordret Design teamet til at lave en top 5 over året, der er gået, vores bedste projekter og året der kommer.

Her er mine egne favorit produkter / teknikker / trends i 2013.

 • Dylusions er et af de helt store hittere hos mig i år. Både stempler, sprays og stencils. Jeg er vild med de flotte intense farver deres sprays har og i det hele taget er stemplerne og deres Stencils flotte og anderledes.
 • En af mine favorit teknikker for tiden er lag på lag på layouts. Jeg kan godt lide måden tingene er samlet på og at man stadig kan have en hel del pynt på.
 • Fjer er lækre både i stempler og dies og det har været meget fremme i efteråret. Jeg har arbejdet en del med dem, og det er noget, jeg har lyst til at arbejde meget mere med.
 • Vellum har fået en renæssance. Både på layouts og kort. Det giver et ekstra lag og er flot, fordi det er gennemskinnelig.
 • Derudover er jeg vild med CAS. Rent og enkelt med en stram opsætning, det er lige mig.

Mine bedste projekter i 2013.

Her er min 5 bedste projekter i tilfældig rækkefølge.


Mit første projekt er et Lag på lag layout. Her har jeg brugt en Stencil og Inkagold i baggrunden, tråd, træpynt, kagepapir, mønsterpapir og vellum.
Billedet er fra Santorini. 


I år har jeg lavet Project Life. Jeg gik rimelig hurtigt over til kun at lave én uge på én side, da jeg ellers ikke syntes, jeg havde nok billeder. 
Jeg har meget brugt Betty Higgins produkter, men også skåret mønsterpapir og pynt ud selv.


Her har jeg brugt distress ink og malet baggrunden med pensel. 


Her har jeg lavet et CAS kort, One layer med Hero Arts produkter. Rent og enkelt stil, som jeg kan lide det.


Det sidste jeg vil vise er et juletag, jeg har lavet med Dylusion farver, Dylusion Stencil, Lawn Fawn stempler og Memory Box die. Jeg er vild med de stærke farver, selvom det er et juletag.

Et kig ind i fremtiden, 2014.
 • En af de ting jeg har set som en tendens her på det sidste, er akvarel. Selv om det er brugt en del før, synes jeg, at jeg nu ser det brugt på en ny anderledes måde. Dvs. at farve områder på kort og især layouts med pensel mv. Det har jeg helt sikkert også lyst til at lege med.
 • Jeg har været inde og kigge på nogle af de kommende CHA nyheder og der var mange dies, jeg blev forelsket i. Dem tror jeg, der kommer rigtig mange af på markedet næste år. Dejligt for os, der stadig ikke har en Cameo ; )  
 • Træ trenden fortsætter helt sikkert i 2014. Både i små dimser, men også i rigtig træ papir.
 • Jeg håber, at der kommer en masse stempler og papirer i Geomatriske mønstre og former. Det er jeg vild med.
 • Mixed Media og Journaling art, tror jeg også bliver mere og mere in. Så er det frem med Stencils, Gelatos, baggrundstempler mv.

4 kommentarer:

 1. Sjov måde at lave top 5 :) især delen med at kigge frem mod 2014.
  Dine kreationer fra 2013 er lækre og helt i Karina stilen.
  Jeg glæder mig til at følge med her i 2014 også!
  Men jeg kigger nu nok forbi igen inden årsskiftet.

  SvarSlet
 2. Masser af fine projekter Karina, min klare favorit er dog stadig det tag, som jeg bare er sååå vild med, men alt dit arbejde er super flot lavet og du bruger altid så mange spændende teknikker i dit arbejde.
  Spændende med de forudsigelser for 2014, og jeg glæder mig til at se, om I får ret, men jeg tror nu nok I gør langt hen af vejen.
  Rigtig godt Nytår til jer alle sammen.

  SvarSlet
 3. Jeg er SÅ enig med dig Karine i de ting du har valgt at vise - men ville nok have været det næsten ligemeget hvad du viste - da jeg jo er VILD med dine kort og LO's. Og så er det juletag da noget af det mest nuttede og dejlig farverig. GLÆDER mig til at se hvad du finder på i 2014. TAK for kigget - tak for i år og TAK for din støtte til OSH i årets løb. =0)

  SvarSlet
 4. Måske man skulle prøve at lave en udgave på sin egen blog?? Synes det er sjovt at læse!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...