tirsdag den 31. december 2013

Godt Nytår !!

Alle vores kunder og bloglæsere ønskes et rigtigt
GODT NYTÅR

Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for et herligt år til hele design team'et, som i løbet af 2013 kom op på hele otte medlemmer, som supplerer hinanden rigtig godt:
Vivi, Lizzy, Karina B, Karina M S, Gitte O, Jane, Louise og Jytte
TAK for en supergod indsats i det forgangne år - både med masser af fantastisk inspiration på bloggen og med hjælp på messerne.

Det var et år som bød på adskillige messer rundt om i landet: Scrap i Det Jyske, 2 x Convention, 2 x Scrap-a-Mania, Husflidsmessen i Viborg og Kreative Dage i Fredericia.
Tusind tak til alle jer der kiggede forbi ude i landet, handlede og lod jer inspirere.


Og tak til alle jer kunder, som kiggede forbi den nye butik på Rønhøjvej i Odder, hvor vi slog dørene op 1. februar 2013. Det har været overvældende, så mange der har lagt vejen forbi i løbet af året.
Scrapaftenerne i butikken har været rigtig populære - og det er skønt at jeg nu har plads til at vi kan være 12 omkring bordet.


Og hvad kommer 2014 så til at byde på?

Jo, jeg skyder selv nytåret i gang ved at tage en tur over Atlanten til CHA-messen, hvor jeg vil prøve at finde en masse nye godter til butikken - og samtidigt forhåbentlig lære en masse nyt og lade mig inspirere til fremtidige kurser, demo'er og make&takes i butikken og på messerne.

Vi regner med selv at skulle deltage i de samme messer herhjemme som i 2013, så der vil blive rig mulighed for at møde os ude omkring i landet.

Butikken kører videre som den plejer  -  med 3 ugentlige åbningsdage (bortset fra den 1½ uge jeg holder lukket ifm. CHA-messen og 2 ugers sommerferie i juni).
Jeg har en del nye kurser i støbeskeen, samtidig med at et par af de gamle populære kurser vil blive gentaget.
Der er foreløbig sat datoer på scrapaftener til engang hen i april: http://hobbyboden.dk/shop/kursus-scrap-aften-527c1.html - og kurserne vil blive lagt ind i samme varegruppe, efterhånden som jeg får dem planlagt.


Endnu engangs Godt Nytår til dig og dine,
Gitte Grønfeldt Sørensen

mandag den 30. december 2013

Gitte O's top 5

Så blev det min tur til at prøve at sætte ord på lidt top 5 set med mine briller :-) Jeg er nok lidt atypisk for jeg er notorisk dårlig til at følge med i trends og mode, og det gælder så både tøj, bolig og hobby :-) jeg laver det jeg kan lide - uanset om det er trendy eller ej :-)


Top-5 - Årets favorit-produkter / -teknikker / -trends

Den helt klare vinder i denne kategori må være Project Life. Jeg var temmelig skeptisk i starten men idag er jeg fuldstændig solgt. Jeg elsker det at kunne lave lidt dagbogsagtig scrap - og også at jeg kan nå at lave lidt kreativt selvom min tid er knap.

I samme boldgade kommer SMASH, jeg fik en SMASH bog af Gitte da vi skulle til USA i januar og jeg har for nyligt fået den afsluttet så jeg har en samlet bog over vores fantastiske tur i det vestlige USA. Det føles ligesom at komme lidt tilbage til rødderne af hvad scrapbooking var - en måde at fastholde oplevelser og minder på en anderledes måde end via de traditionelle fotoalbums.

Silhouette CAMEO er helt sikkert også et produkt på min top 5. Jeg har ikke været så god til at komme igang med at bruge den, men heldigvis har jeg jo en dejlig svigerdatter som kan sparke mig igang, så nu er den en fast del af alt hvad jeg laver af hobby. Om det er lyssten, 3Dkort, titler til scrap eller udsmykning af min postkasse.

Dies - uha det er en af de større afhængigheder hos mig. Uanset om det er framelits, motiver, tekster eller noget helt fjerde. Det er et godt supplement til min CAMEO for engang imellem så er det bare lettere at køre det igennem min Bigshot :-)

Danske stempler - hvor er jeg bare glad for at der kommer flere og flere tekststempler med dansk tekst

Top-5 - Dine bedste projekter i 2013
Mit seneste projekt med lyssten er klart en af mine yndlinge, en anderledes måde at bruge cameoen på :-)

Mit posealbum er stadig ikke færdig, men det er virkelig et projekt jeg har været glad for at lave. Jeg må kun lave på det til scrapaftener i Odder så det trækker lidt ud fordi jeg ikke har kunnet deltage så meget i år.

Min SMASH bog over turen til USA. Den er jeg virkelig glad for, jeg bladrer jævnligt i den og mindes en god tur. Samtidig var det en god udfordring fordi jeg skulle forsøge at tænke mindre på symmetri og design og mere på historien.
 Mit layout fra da min søn blev student. Kan godt lide opsætning og også at jeg forsøgte at lege lidt med stansejern og pynt.
Mit fugle layout - kan godt lide den båndkant jeg ahr fået lavet og samtidig at det er enkelt - det er nu sådan jeg bedst kan lide at scrappe, også her er jeg tilhænger af CAS - clean and simple.

Top-5 - Et kig ind i fremtiden 
Uha den er svær, dels følger jeg måske ikke altid så meget med, og dels kommer jeg nok til at gentage mig selv lidt fra det ovenfor for i min hobbyverden kommer fokus til at være på:
  1. Project life - har fået kit og har købt stempler så jeg er så klar til 2014
  2. Cameo - det kan godt være det ikke bliver en generel trend men jeg kommer helt klart til at bruge den meget mere end før.
  3. Leg med mixed media - jeg tror det er på tide at jeg vover mig derud, skal prøve at lege lidt mere og komme ud over kanten i forhold til det sikre.
  4. Flere lækre dies - her bliver jeg vist aldrig færdig med at shoppe
  5. Minialbums - jeg syntes det er en helt igennem fantastisk måde at udfordre mig selv på, så mange spændende projekter hvor man kan få lov til at lege med teknikker.
Uha nu kan det da kun gå for langsomt med at komme igang med 2014 - min primære fokus må være i det hele taget at komme igang med at lege.

Godt nytår til jer alle fra Gitte aka Godtesen 

søndag den 29. december 2013

Jyttes Top 5

Et nyt år står for døren og hvad er så mere nærliggende at kikke lidt tilbage på det forgangne år?

Gittes udfordring til Designteamet er at lave en Top 5 - og min ser sådan ud:

Mine 5 favoritprodukter/trends/teknikker

Lag på lag. Jo mere papir, pynt og bling jo sjovere. Kunsten er at få stoppet i tide :)

Sløjfer ... jeg elsker sløjfer og bruger dem i stor stil. 

Dolies ... både dies, små kageservietter, stempler og hæklede.

Glimmer, glitter, bling ... et MUST på mine projekter.

I  2013 er jeg blevet rigtig glad for at bruge hvid akrylmaling på mine projekter. Synes man kan lave rigtig fede detaljer med det.


Mine 5 bedste projekter i 2013
Den er svær ... men jeg har valgt disse 5, som vist afspejler min ovenstående top 5 helt fint:






5 bud på 2014
Jeg har ikke rigtig fulgt med på, hvad der rører sig af trends for tiden. Så min top 5 for 2014 må blive min helt personlige ønskeseddel.

Jeg kunne godt i 2014 tænke mig:
- At Altered Art bliver mere synlig i Danmark. Jeg elsker at kikke på You Tube og det er VILDT, hvad der ligger af fuldstændig vidunderlige projekter. Jeg vil helt sikkert selv forsøge mig lidt mere i Altered Art i det nye år.

- En masse nye, lækre og detaljerede dies.

- Limtuber som ikke propper til ;)

- Klippeark med motiver i retro-stil.

- Papirserier og pynt til herre-projekter.


Sådan kom min Top 5 til at se ud.
Jeg håber, at i alle vil få et rigtig godt og kreativt 2014.

Godt nytår.

lørdag den 28. december 2013

Top 5 # Karina Beck.

Gitte har udfordret Design teamet til at lave en top 5 over året, der er gået, vores bedste projekter og året der kommer.

Her er mine egne favorit produkter / teknikker / trends i 2013.

  • Dylusions er et af de helt store hittere hos mig i år. Både stempler, sprays og stencils. Jeg er vild med de flotte intense farver deres sprays har og i det hele taget er stemplerne og deres Stencils flotte og anderledes.
  • En af mine favorit teknikker for tiden er lag på lag på layouts. Jeg kan godt lide måden tingene er samlet på og at man stadig kan have en hel del pynt på.
  • Fjer er lækre både i stempler og dies og det har været meget fremme i efteråret. Jeg har arbejdet en del med dem, og det er noget, jeg har lyst til at arbejde meget mere med.
  • Vellum har fået en renæssance. Både på layouts og kort. Det giver et ekstra lag og er flot, fordi det er gennemskinnelig.
  • Derudover er jeg vild med CAS. Rent og enkelt med en stram opsætning, det er lige mig.

Mine bedste projekter i 2013.

Her er min 5 bedste projekter i tilfældig rækkefølge.


Mit første projekt er et Lag på lag layout. Her har jeg brugt en Stencil og Inkagold i baggrunden, tråd, træpynt, kagepapir, mønsterpapir og vellum.
Billedet er fra Santorini. 


I år har jeg lavet Project Life. Jeg gik rimelig hurtigt over til kun at lave én uge på én side, da jeg ellers ikke syntes, jeg havde nok billeder. 
Jeg har meget brugt Betty Higgins produkter, men også skåret mønsterpapir og pynt ud selv.


Her har jeg brugt distress ink og malet baggrunden med pensel. 


Her har jeg lavet et CAS kort, One layer med Hero Arts produkter. Rent og enkelt stil, som jeg kan lide det.


Det sidste jeg vil vise er et juletag, jeg har lavet med Dylusion farver, Dylusion Stencil, Lawn Fawn stempler og Memory Box die. Jeg er vild med de stærke farver, selvom det er et juletag.

Et kig ind i fremtiden, 2014.
  • En af de ting jeg har set som en tendens her på det sidste, er akvarel. Selv om det er brugt en del før, synes jeg, at jeg nu ser det brugt på en ny anderledes måde. Dvs. at farve områder på kort og især layouts med pensel mv. Det har jeg helt sikkert også lyst til at lege med.
  • Jeg har været inde og kigge på nogle af de kommende CHA nyheder og der var mange dies, jeg blev forelsket i. Dem tror jeg, der kommer rigtig mange af på markedet næste år. Dejligt for os, der stadig ikke har en Cameo ; )  
  • Træ trenden fortsætter helt sikkert i 2014. Både i små dimser, men også i rigtig træ papir.
  • Jeg håber, at der kommer en masse stempler og papirer i Geomatriske mønstre og former. Det er jeg vild med.
  • Mixed Media og Journaling art, tror jeg også bliver mere og mere in. Så er det frem med Stencils, Gelatos, baggrundstempler mv.

fredag den 27. december 2013

Nytårsudfordring til Design Team'et

Jeg har givet hele Design Team'et (inkl. mig selv) en lille nytårudfordring.

Udfordringen går ud på at lave tre små Top5'er over året der gik og året der kommer:

Top-5 - Dine favorit-produkter / -teknikker / -trends i 2013
Top-5 - Dine bedste projekter i 2013
Top-5 - Et kig ind i fremtiden 2014

Her kommer mine egne små hitlister, og i løbet af den kommende uges tid, vil du blive præsenteret for hitlister fra de DT-medlemmer der har taget udfordringen op:

Top-5 - Årets favorit-produkter / -teknikker / -trends i 2013 
Hvis jeg skal se på hvad jeg selv har taget til mig i året der gik, så er det:
  • Lag-på-lag og andre sjove stempel- og embossing-teknikker. Der er egentlig ikke tale om noget nyt i bred forstand, men jeg synes virkelig jeg har slået mig løs med at blande tingene i 2013.
  • One-Sheet-Wonder - hvor man vha. et enkelt ark mønsterpapir kan lave en masse forskellige kort.
  • Resist-teknikker lavet med f.eks. Versamark sværte, varme-embossing og nu på det seneste med Distress Acrylic Paint. Hvor man stempler et motiv først, som bliver vandskyende og dermed ikke tager imod farven, når man sværter ovenpå med Distress Inks.
  • Fjer - både som stempler og som dies
  • Tags - jeg elsker at afprøve nye teknikker og lege med dem på tags. Det er sådan en praktisk størrelse - og man kan enten bruge dem alene, eller man kan bruge dem til at sætte på kort bagefter.

Top-5 - Mine bedste projekter i 2013
Når jeg skal prøve at plukke ud hvad jeg har været mest tilfreds med i året der gik, så må det være følgende 5 projekter (ikke nødvendigvis i rækkefølge).

   1. Kortene her med Hero Arts bregnen lavet med den våde stempelteknik, hvor man først trykker sine Distress Ink Pads ud på et Craft Sheet, sprayer vand på og efterfølgende bruger disse farve"søer" som stempelsværte.
 


   2. Det er ikke mange layouts jeg har fået lavet i 2013 - men dette supersimple LO som jeg lavet i løbet af nul-komma-fem blev jeg faktisk rigtig tilfreds med.


   3. Kortet herunder var inspireret af en engelsk dame som handlede i min butik i sommers og som viste mig nogle af de ting hun havde lavet.



   4. Endelig kom jeg i gang med en Smash!-bog da Gitte O (godtesen) og jeg var i USA i januar. Det krævede et par dybe indåndinger og tilløb, men da jeg først kom i gang og slap hæmningerne, så var det rigtig sjovt - for en Smash-bog behøver jo ikke være pæn eller nødvendigvis beregnet til at vise frem.




   5. Tags lavet på kvistkarton - de øverste var nogle jeg hurtigt biksede sammen da jeg sad på messen i Viborg og skulle vise nogle teknikker frem for de besøgende. Og de nederste er dem jeg lavet til skiltet til toiletdøren i butikken.



Top-5 - Et kig ind i fremtiden 2014
Jeg tror og håber at vi kommer til at se følgende i det kommende år:
  • Tim Holtz Distres Ink SPRAY - ville det ikke bare være skønt at kunne få alle - eller bare nogle af - de skønne farver i en fiks og færdig spray / mist udgave? Jeg krydser fingre...
  • Dies - dies - dies - jeg tror at markedet for især de helt tynde dies vil eksplodere i det kommende år - vi har allerede set mange nye mærker producere de tynde dies i 2013, men jeg tror der vil komme endnu flere på banen i fremtiden.
  • Scrapteknikker på lærreder - tendensen har været der i et stykke tid, men jeg tror at 2014 bliver året hvor endnu flere scrappere kaster sig ud i at afprøve teknikkerne direkte på malerlærreder, som kan komme op på væggen og hænge.
  • Embossingfoldere er kommet for at blive - og der vil komme endnu flere i 2014.
  • Project Life for alle. Mange er allerede i gang, men jeg synes jeg kan fornemme at endnu flere vil benytte det nye år til at komme i gang med at scrappe på denne måde. Også mange der aldrig har scrappet før vil kaste sig over PL - eller noget der ligner.
/ Gitte S

torsdag den 26. december 2013

Lyssten - lavet med Cameoen

Jeg er medlem af en gruppe på Facebook der hedder "I Love Silhouette". Her deler medlemmerne ideer og tips/tricks til brug af Silhouette Cameo og de øvrige maskiner.
I den sidste måned har rigtig mange været i gang med at lave lyssten til at pynte op her i julen. Og sidste weekend var vi fire veninder samlet hjemme hos mig for at prøve at lave sådan en lyssten for første gang. Det var så også første gang jeg for alvor brugte folie, har kun skrevet husnummeret hidtil :-)
En lyssten er lavet af en kvadratisk glassten af dem man f.eks murer brusenicher. Der bores et hul i bunden af den og så kan man ellers stoppe en fin lille led lyskæde ind igennem.
Det næste er så at få fundet og skåret et fint julemotiv ud. Her lærte vi på den hårde måde at det kan være svært at flytte fra underlag til sten når det er meget detaljerede motiver, Jarmila kæmpede virkelig med det store Joy motiv. Men det lykkedes til sidst får os alle fire, jeg fandt ud af at lidt masking tape henover bogstaverne gjorde at jeg kunne flytte det over på stenen - dog var det så lidt svært at få tapen af bagefter ;-) Men vi fik lavet fire sten som vist her på det første billede. Det var kun Lone der havde lyskæden med så det var kun nissen der havde fået lys den dag.


Men jeg har fået min lavet færdig nu, dels med at få lyskæden puttet ind i stenen, og dels ved at afslutte med et bredt sølvbånd og lidt rosa organza. Nu står den og pynter på min disk i køkkenet, ren julestemning.

/Gitte O

onsdag den 25. december 2013

Glædelig bag-jul - og et cirkelkort til inspiration

Så er juleaften overstået og I mange hjem står den på julefrokoster i de kommende dage.

Men hvis du er en af dem der ikke skal nogen steder, og i stedet sætter dig ved hobbybordet for at være kreativ, så kan du måske bruge dette sjove og nemme kort som inspiration?
Det var et vi lærte at lave på en workshop på CHA-messen i januar.

Det er lavet af fire cirkler lavet med en stor punch (4" - ca. 10 cm i diameter), men du kan selvfølgelig sagtens skære dem vha. en scalloped cirkel die i stedet.
Derudover bruges et stykke hvid karton i str. 10x10 cm (skal passe til cirklernes diameter).

De to af cirklerne er lavet i hvid og stemplet med et Hero Arts baggrundsstempel med Archival Ink i farven Olive og de to andre cirkler er lavet i en matchende grøn farve og så har de været en tur igennem en embossing folder i Bigshot for at lave prægningen.



Cirklerne foldes på midten og klæbes med halvdelen af hver på bagsiden af det firkantede hvide stykke karton. Jeg har sat de stemplede på først og de farvede bagefter, så de kommer yderst.
På forsiden foldes cirkelhalvdelene en ad gangen og den sidste stikkes lidt under den første for at "låse" forsiden.
Et stykke organza-bånd klæbes på kortets bagside, så det kan nå om på forsiden og bindes i en sløjfe.

Her er kortet set fra undersiden.


Og sådan ser kortet ud indeni.


Glædelig 1. juledag !!
/ Gitte S

tirsdag den 24. december 2013

24. december - Vi siger GLÆDELIG JUL til alle - med årets sidste julekort

Alle vores bloglæsere ønskes en rigtig
GLÆDELIG JUL

Og så får I samtidig årets sidste julekort her på bloggen.


Selve kortbasen er lavet ved at stanse kanterne med border-punchen fra Martha Stewart Punch-Around-The-Page sættet "Wild Flower" på et foldet ark A5 hvidt karton. Bagefter har jeg sat det udenpå en foldet A5 i solbærrød.
Tag'en er i kvistkarton og pyntet med et nodestempel, udstansede kristtjørnblade og små røde bling-sten som bær. Rådyret er udskåret på Silhouetten (motivet har jeg købt i Silhouette Store'n).


mandag den 23. december 2013

23. december - Ria-Kirstine juler videre

Dagens projekt fra gæstedesigner Ria-K er et skønt julekort med et kæmpe snefnug.



Materialer til snefnug kortet:
- Distress ink - Broken China
- Perfect Pearls mist (vand og pulver)
- Klar halv perle
- Cameo udklip
- Danske tekst-stempel

søndag den 22. december 2013

22. december - Vinterens sommerfugl

Dette tag er egentligt helt simpelt. Jeg har embosset forskellige snefnug og et sentiment i hvidt på blåt karton. Så nemt kan det jo siges ;-) Så har jeg brugt små klare rhinesten rundt omkring og bundet et hvidt organza bånd i toppen. Håber I alle når at decemberhygge og være kreative rundt omkring i de små hjem.

lørdag den 21. december 2013

21. december - Gæstedesigner Ria-Kirstine

I denne søde juletid vil vi også sige velkommen til gæstedesigner Ria-Kirstina.

Ria-K er til daglig designer for min kollega Charlotte i Scrapfactory i Ølstykke, men jeg har fået lov at låne hende for en kort bemærkning - tak for det.


Jeg vil nemlig rigtig gerne have lov at vise jer nogle af de ting som Ria er supergod til - at lave video'er med små tutorials til alt muligt kreativt på hendes egen egen Youtube Kanal.

Og derudover har hun (selvfølgelig) også en blog, hvor hun viser mange af sine ting frem:
http://ria-kirstine.blogspot.dk/

Dagens projekt er et julekort med det mest nuttede rensdyr.


 

Materialerne til Rudolf kortet:
Til kloden er brugt
- Distress ink - Evergreen Bough - Faded Jeans - Chipped Sapphire
- Perfect Pearls mist (vand og pulver)
- Rensdyret er farvet med copic
- Ranger Stickles x-mas red
- Rulleøjne
- Lawn Fawn - Critters in the snow
- Tekst stempel
Kanten på kortet er gjort med distress ink faded jeans





Ria gæsteoptræder igen her på bloggen i overmorgen - og så har hun lovet at vende tilbage i det nye år med yderligere et par projekter.

fredag den 20. december 2013

20. december - I denne søde juletid...


er et af Gittes søde tekst stempler. Her har jeg stemplet juletræer, fra dette sæt, på mønsterkarton i matchende farver til mønster papiret nedenunder... sværtet lidt på kanterne og påsat nogle helt små halv perler. Som I lige kan titte, har jeg stemplet det samme træ indvendigt i kortet også.

God dag til alle!!!


torsdag den 19. december 2013

19. december - Julekort

Julegaven til min gamle farfar bliver ledsaget af lidt mere end et til og fra kort. Jeg lavede et julekort til gaven, så han får en hilsen med på vejen nu hvor vi ikke selv skal holde jul med ham.



Julekortet har jeg lavet i papir fra top-favoritten Maja. Papiret er faktisk ikke fra juleserien, men prøv lige at tjekke julepapiret ud. Alt Maja papiret finder I her.

Jeg har lavet kortet kvadratisk og opdelt i 4 kvadrater. Allle stykker mønsterpapir er distressed i kanterne, men ikke sværtet, for jeg synes den hvide kant var rigtig god til papiret.

For at gøre papiret lidt juleagtigt har jeg stemplet nogle snefnug på. Alle stemplerne er fra Bo Bunny sættet, som du finder her.

De smukke stjerner er fra Memory box. Der findes også andre motiver end stjernerne - se de forskellige motiver her.

Tekststemplet med "God Jul" finder du her. Dejligt en gang imellem at have helt enkle tekststempler.


Glædelig jul
- KarinaHadsten

onsdag den 18. december 2013

18. december - Sne, der falder

Disse julemærker er lavet med den samme embossing folder og alligevel har de fået to meget forskellige udtryk. Det er en embossingfolder, der ligner snefnug. Øverste er mønstreret ret spredt mens det bliver mere tæt forneden.
 På det øverste tag har jeg klippet et par bakker i fri hånd og embosset kanten med en hvid glimmer embossing. Jeg har skåret et lækkert juletræ ud med denne dies og pyntet det med forskellige rhinesten. Jeg kan godt lide det udtryk træet får med den mange farver ;-) På snefnuggene har jeg kommet hvid enamel accent, som er en hvis slags lak.



På det nederste tag har lavet ladet kartonet stå bart, så om sige. Jeg har brugt denne dies fra memory box. Denne hedder groove branch.. fedt navn ikk? Derudover har jeg brugt to fuglehuse, som begge er Marianne dies. Snorene er lavet af twine og hænger ikke sammen. Jeg har bare limet sløjferne oven på snorene.

Teksterne på begge kort stammer fra mit absolut ynglings jule-stempelsæt. Der er masser af små tekster på sættet og det koster kun 85 kr. I kan se sættet her.

tirsdag den 17. december 2013

17. december - Brug dine stempler på julekonfekten

Jeg elsker når mine hobbies mødes. Det skete igen da jeg surfede på Odense-marcipans hjemmeside for at finde opskrifter på ny og spændende konfekt. Er stødte jeg på en ide med at stemple på chokoladen. Det måtte jeg prøve. Jeg havde købt en pakke af Odense marcipans nye mint marcipan, som jeg tænkte jeg ville prøve. Jeg skar det ud i nogle passende stykker.


Stykkerne blev først overtrukket helt med tempereret chokolade.


Da chokoladen var størknet puttede jeg en lille klat chokolade ekstra på toppen og trykkede et lille clear stamp med et snefnug ned i chokoladen. Det hele røg så lige en tur i fryseren et minuts tid. Så var stemplet lige til at fjerne og det efterlod et flot snefnug. Da jeg havde prøvet det i mørk chokolade på mørk chokolade synes jeg det kunne være mere spændende med hvid chokolade til snefnugget. Vil nok foreslå man starter med den hvide chokolade - man kan se på billederne at der var rester af den mørke chokolade i stemplet.


Det lille snefnug jeg har brugt er fra dette stempelsæt fra BoBonny. Jeg tænker at peg stamps også ville være geniale til formålet, men der er mange andre stempler som jeg kunne forestille mig at bruge. Måske også tekststempler.

Vil lige slutte af med at understrege at clear stamps ikke er lavet til brug i køkkenet og derfor sandsynligvis ikke egner sig til brug med fødevarer. Jeg vurderer dog at kontakten er så kortvarig at jeg godt selv tør spise det. :)

Se opskriften på Odense marcipans hjemmeside her.

mandag den 16. december 2013

16. december - Jul, som i de gode gamle dage.


 Disse tags er lavet med julepapir fra en gammel graphic 45 serie. Jeg har en fetish for julepapir og har derfor en masse liggende fra tidligere år. Det hindrer mig ikke at altid at blive forelsket på ny, men de gamle serier skal nu også komme til deres ret og her er det dem jeg har dykket ned i, for at blive forelsket på ny. Jeg elsker nostalgien ved graphic 45s serier og de har altid så mange lækre cut-outs.

søndag den 15. december 2013

15. december - Merry Christmas igen


Jeg deltager for tiden i et Online Julekort kursus,... et dejligt inspirerende kursus :-)). Her har jeg stemplet snefnuggene med hvid pigment ink... juletræet er bare skåret ud af en rest karton og pyntet med rhinsten. Stjernen har jeg påført lidt lim og drysset med hvid glimmer... teksten er embosset på.

God dag til jer alle!!!!


lørdag den 14. december 2013

14. december - To slags juletræer

 Lyserød jul. Kan man det? Ja man kan! Især når modtageren hedder Mille og er 6 år gammel ;-) Træet er skåret ud med denne dies og pyntet med lyserøde rhinesten og perler. Serien er eskimo kisses fra Basic Grey og kan ses .... her.


På dette tag har jeg embosset et hvidt juletræ, og puttet små kugler på i form af stickels i farven burgundy. Jeg har sat små blå rhinesten på kanten for at give noget ekstra bling og skåret to stjerne ud med en dies fra memory box.

Selve tagsne er skåret ud med en Bigz dies, som denne.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...