mandag den 13. januar 2014

CHA Show - Trends & Tophits

Søndagens messetid var gået, før jeg fik set mig om - det er godt at der er to dage mere, så jeg kan nå at få det hele med!

Når man går gennem hallerne og set de forskellige stande, så er der to ting der er ret så gennemgående, nemlig Chalkboard - altså tavler og tekster skrevet med tavlekridt - og det er både som papir, stickers, stempler, tavlemaling, kridtmaling osv osvDen anden gennemgående trend er Glass Jars - syltekrukker i glas med skruelåg.

Derudover ser man stadig massevis af fjer i form af dies, stempler, mønsterpapir, stickers m.m.

Overraskende mange papirmærker har nu også føjet dies og embossingfoldere til deres sortiment.

CHA udpeger hver gang 20 innovative produktnyheder Hot Top 20, som vises frem i montrer.
Det er altid mange spændende nye ting imellem for os kortmagere og scrappere.Bl.a. er den nye Spritzer fra Tim Holtz blandt de udvalgte produkter, og det er helt bestemt også et spændende værktøj, som omdanner dine Distress Markers til en manuel airbrush-pistol.

Spellbinders kommer med et værktøj som har forskellige spidser indbygget (til at prikke og præge med) - men det helt nye er, at værktøjet er forsynet med en rullebørste, som nemt fjernet alle de små udskårne stumper, som bliver hængende i din die.En sjov ting der også foregår på messeområdet, er et TV-studie, hvor de filmer direkte til createandcraft.TV.
Man er velkommen til at sætte sig ned og kigge på mens optagelserne står på.


10 kommentarer:

 1. Ja de sender live med alle nyhederne fra Create & Craft hver dag fra kl 3 til kl 01 her, og har 140 nye releases mens de er på CHA, så man kan se set hele herhjemmefra direkte også, og Spellbinders har også haft deres eget direkte show derfra igår, hvor de præsenterede den nye tool og tonsvis af nye dies igen igen, men heldigvis havde jeg taget håndklæder nok med til at holde nogenlunde tørt omkring mig denne gang he he he, men jeg er stadig helt syg af misundelse over alt det du oplever derovre, men vil nu alligevel ønske dig en pragtfuld dag og tusind tak for alle ind puttene her, det er en ren fornøjelse at se det hele.

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt at du tager dig tid til at "opdatere" os herhjemme i lille Danmark - det er vi vist mange der sætter stor pris på...Jeg synes det er en lille smule synd for dig, JEG ville nødigt være den der skulle bestemme hvad der skal ligge på hylderne det næste halve år :-)))))

  SvarSlet
 3. Spændende! Jeg forstår godt trenden med chalkboard - det ser ret godt ud. Og så lyder det jo altid godt med nye dies :)
  Fedt med opdateringer fra scrapverdenens navle lige pt.

  SvarSlet
 4. Dejligt at følge dig. Kan godt huske, hvordan det er med alle de indtryk fra CHA messen.
  Vil du være sød og se på Teresa Collins Album Collections som hun har lavet med We R Memory Keeper. Det ser super lækkert ud, og om det er noget du vil tage hjem til Danmark. Hendes egen er også lækkert.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det spændende ud! Tak fordi du deler lidt med os! Hvor må det være skønt at være der selv...

  SvarSlet
 6. Det er simpelthen så spændende at læse dine oplevelser og høre om de nye produkter. Tror det er meget godt det ikke er mig der skal tage alle de beslutninger.Jeg ville gå helt i selv-sving...... =0)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare spændende ud alt sammen

  God eftermiddag til dig

  SvarSlet
 8. Årh altså.. Godt du kan give os små godbidder i form at dine blog-indlæg.. Glæder mig til at se resten af turen :)
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 9. Jeg kan skrive det samme hver dag Gitte: Hvor lyder det spændende!
  Den spritzer fra TH lyder smart. Jeg glæder mig til at se den in action ; )
  Smart værktøj til dies også.
  Fortsat god tur.

  SvarSlet
 10. Åååhhh ja - de der chalkboards er da super fede. Måske man skulle tilføje nogle sorte kort med hvid tekst i sin PL. Det kan vel godt gå for "chalkboard". Det ser super lækkert ud alt det du viser os. Vi glæder os til at få noget af det til DK.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...