søndag den 4. maj 2014

En fantastisk trolley

Her kommer så andet afsnit omkring opbevaring, eller rettere sagt - transport i dette tilfælde :-) Jeg har nemlig købt mig en ny trolley, og jeg er så forelsket i den.
Først og fremmest er jeg forelsket i farven... det indrømmer jeg gerne. Men det næste er så det faktum at den har fire rigtig gode hjul som kan dreje, den er virkelig nem at komme rundt med.

I begge sider af trollyen er der lavet indbyggede lommer med masser af smålommer til f.eks glossy accent, små stempler og andet dims.

Forrummet har dels de yede lommer som du kan se på selve "korpus" af tasken, men på låget af lommen sidder der en række små lommer eller tasker lavet i et lækkert blødt plastic materiale og lukket med små lynlåse. Disse er monteret på låget med trykknapper så de er lige til at tage af hvis u skal bruge indholdet (du kan selvfølgelig også bare lyne op mens den sidder fast :-)). Her havde jeg blandt andet mine masking tapes, stempelpuder og lidt bånd, og i det lange rum havde jeg alle mine lange pakker med broderigarn og prikkemønstre.

I selve det store rum er der igen sidelommer i begge sider til småting, og som du måske kan ane inde bagerst så er der også en stor 12X12" taske med lynlås til karton og mønsterpapir. Du kan åbne det store rum helt op med lynlåsen, forsiden bliver så hængende i en skrå stilling ved hjælp af de gjorder der er placeret i begge sider.

Og også på indersiden af det store rum er der masser af aftagelige plastic lommer/tasker til at opbevare alle dine herligheder i, der er virkelig basis for at have system i sagerne når du skal afsted til scraparrangementer.
Hvis du ikke har et fast scrapværelse så var det måske også en god måde at opbevare dit hobbygrej på derhjemme, så er der styr på alle smådelene og den er lige til at køre frem når den skal bruges.

Til trollyen kan man købe en skuldertaske der er beregnet til papir og karton, den har jeg valgt at købe da jeg så kan bruge det store rum i trollyen til punches, dies og andre større ting.

Tak fordi du kiggede med,

/Gitte - aka Godtesen

6 kommentarer:

 1. Ja, den er da MEGA lækker! Kan da godt forstå, du nærmest er forelsket i den ;o).
  Ønsker dig en dejlig dag.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 2. Det er godt nok en super lækker tote, hvis man har brug for sådan en.

  SvarSlet
 3. Det er lige noget for mig :) - Så nu er det spørgsmålstid hæhæ... Hvor stor er den i centimeter? - Hvad koster den? Kan man købe den her i Danmark (hos jer?) ) Eller kan den købes på nettet?? - Jeg elsker at handle hos Hobbyboden - Det er expedit behandling man får og dejlige varer. Tak for at du/I er!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er den:
   http://hobbyboden.dk/shop/wrmk-trolley-bag-22887p.html

   Slet
 4. Det er lige noget for mig :) - Så nu er det spørgsmålstid hæhæ... Hvor stor er den i centimeter? - Hvad koster den? Kan man købe den her i Danmark (hos jer?) ) Eller kan den købes på nettet?? - Jeg elsker at handle hos Hobbyboden - Det er expedit behandling man får og dejlige varer. Tak for at du/I er!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...