tirsdag den 6. maj 2014

Silhouette Sketch Pen til titler og pynt

Til dette layout har jeg brugt mine Silhouette Sketch pens, både til titlen og pynt.


I den følgende video, viser jeg hvordan jeg gør inde i Silhouette programmet. Jeg har desværre problemer med at opdatere til den nyeste version, for der ville det være endnu nemmere (og hurtigere). Så snart jeg har fået løst problemerne, laver jeg en lille video der viser hvordan det kan gøres der. Og undskyld lyden. Det beskyttelsesfilter der sidder på mikrofonen (og som skal undgå at jeg blæser luft ind i den, når jeg taler) er blevet væk (kigger mistænkeligt på katten og hunden).Så skulle det hele da lige samles til et layout. Jeg har brugt papirer fra Lawn Fawns lækre Polka Party og Hello Sunshine serier. Elsker de friske farver og skønne glade mønstre. Fra Silhouettes egen online shop har jeg brugt Set of 3 tags/banners og 3 doilies. Fonten jeg brugte hedder Pacifico.

Når jeg selv laver titlen og pynten på denne måde, med Silhouetten, tager det selvfølgelig noget længere tid, end hvis jeg blot havde brugt Thickers og pynt der var lige til at sætte på. Men ved at investere lidt ekstra tid, får jeg et layout med min ynglingsfont som titel. Og så i farver og mønstre der passer perfekt til layoutet, da papirene jo er fra samme serie. Det synes jeg er fantastisk.


Jeg brugte eye-lets for at give banneret lidt ekstra, en hjerte punch og guld enamel dots fra Studio Calico.

Tusind tak fordi du kiggede med, og rigtig god fornøjelse.

4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud, hvis man ellers bare kan få sit hoved til at fatte alle de her ting, hvilket jeg bestemt IKKE kan, hvorfor jeg heller ikke har en Silouette maskine, så jeg nøjes med min E-Bosser og alle mine mange dies, og så må jeg skrive selv eller bruge mine stempler, hvilket jo heldigvis også virker ret fint he he he. Men hvor er det herligt at se, alle de fine ting I alle sammen får lavet hele tiden, så bli´r man jo lidt misundelig, men heldigvis på den gode måde dog ha ha ha.

  SvarSlet
 2. Super flot og tak for to dejlige videoer... det må jeg da vist have prøvet :-))

  God tirsdag

  SvarSlet
 3. Ja, så kom jeg naturligvis også til at bestille sådan 24 sketch-penne, for det der det skal da prøves, det er helt sikkert. Ser godt ud og tusind tak for inspirationen :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare flot ud! Det må næsten prøves, hvis jeg kan finde ud af det... :-) Tak for genialt indlæg med masser af hjælp og inspiration :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...