torsdag den 15. maj 2014

Tim Holtz kursus på CHA-showet i Januar - Kort nr. 3

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Tredie - og sidste - kort fra Tim Holtz' kursus på CHA-showet i januar.

Kortet er med strand-tema og den flotte konkylie er et af stemplerne fra det nye Blueprints Nautical sæt. Bagest er kortet dekoreret med et stykke revet karton fra Paper Stash Resist-blokken og sværtet, så der kommer et farvespil mellem den rå karton og prikkerne med resist-overflade (som ikke tager imod farven).
Motivet er farvelagt med Distress Markers og så er der brugt den nye airbrush-gummibold Distress Spritzer til at farve med yderst på kortet. Alt efter hvor tæt på eller langt fra man holder spidsen, så bliver farven mere eller mindre kompakt.
Det netagtige bånd bagved pynten er Linen Ribbon og sø-hesten er malet med crackle-paint, som derefter er sværtet og mist'et med vand for at få mørk farve ned i krakeleringerne.5 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort her også Gitte, og en fed teknik, der er brugt med det crackle effekt, det ser rigtig fedt ud.
  Rigtig god lang week-end her nu til jer alle sammen.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et lækkert kort. Flot med de mange lag og rigtig flot farvelægning.
  God bededagsferie.

  SvarSlet
 3. Der var det flotte kort! Jeg er SÅ vild med det! :-) Jeg har lige et spørgsmål om søhesten og søstjernen, er det dies til Bigshot de er lavet med, eller hvordan?? Jeg har allerede investeret i de flotte stempler, men kan man få dies til settet?!!? :-) Flot kort og farver. Crackle paint må hellere komme i kurven til næste gang. Giver fantastisk effekt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dies - de kommer senere på sæsonen.
   Dog er de så vidt jeg husker ikke målfaste med stemplerne - men lavet i samme stil.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...