fredag den 10. oktober 2014

Getting to know you - Blog Hop

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Jeg har fået stafetten fra Charlie, som mange af jer nok kender som kvinden bag Operation Skriv Hjem. Så nu vil jeg forsøge at svare på spørgsmålene, så I alle kan få en lille smule mere at vide om mig. Jeg svarer på dansk, da jeg ved at de fleste af læserne herinde er danske  -  men der er en knap til oversættelse ude i højre side af bloggen.


1.What creative projects are you currently working on? (hvilke kreative projekter arbejder du på i øjeblikket?)
Det seneste jeg har lavet, er her for en uges tid siden, hvor jeg har færdiggjort et par art journal sider, som skal afleveres til to andre deltagere i Scrapsisters udfordringen Dream Journal vol. 2.
Jeg kan ikke vise billeder af dem endnu, men så snart jeg har fået dem afsendt og modtaget, bliver de selvfølgelig lagt her på bloggen.


2.What inspires your designs? (hvad inpirerer dig til dine designs?)
Jeg bliver meget inspireret af min "guru no. 1" Tim Holtz, men også af andre scrappere og kortmagere herhjemme. Derudover har jeg nok en tilbøjelighed til at lade mig inspirere af årstidernes farver og hvad jeg nu ellers er omgivet af i hverdagen. Det kan f.eks. pludselig være en farvekombination i et stykke tøj, der sætter mig på sporet af et nyt projekt.3. What method / process (if applicable) do you apply to each of your creative projects, and how long does each project take to complete? (hvilke metoder / processer bruger du på alle dine kreative projekter - og hvor lang tid tager hvert projekt at færdiggøre?)
Jeg elsker at bruge stempelteknikker under en eller anden form til næsten alt hvad jeg laver.
Jeg er generelt en speed-scrapper, og jeg kan godt lide at få gjort tingene færdige med det samme  -  f.eks. kan jeg på en hygge-aften i butikken ofte nå at lave adskillige kort. Når jeg laver kort, laver jeg ofte to eller flere samtidigt - det kan være sjovt at se forskelligheden i dem.4. If you had to describe your ‘signature’ style, what would it be? (hvis du skulle beskrive din 'signatur' stil, hvad ville den så være?)
Åh - lidt af det ene og lidt af det andet, men ofte holdt i en relativ simpel og klassisk stil.
Jeg elsker at bruge baggrundsmotiver, som jeg selv har bikset sammen vha. forskellige teknikker  -  f.eks. som dette kort, hvor baggrunden er lavet som en slags mono-print i en embossingfolder.5. What are 3 crafting products/tools you can’t live without? (hvilke 3 hobby produkter / værktøjer ville du ikke kunne leve uden?)
 • Distress Ink Pads  -  jeg tror aldrig jeg bliver træt af at bruge de farver til forskellige teknikker.
 • Min Ranger Heat-It Tool (varmepistol), som jeg bruger til bl.a. embossing, tørring af maling, krympeplast osv.
 • Min Tim Holtz saks, for den kan klippe i ALT, så man kan lige så godt gribe til den først som sidst.

And now I have to pass on the torch to two creative women that I find inspirational and amazing (jeg skal lade staffetten gå videre til to kreative kvinder, som jeg finder inspirerende og fantastiske).
Uha - det er et svært valg . . . og jeg vil så nødig gøre forskel, men jeg sender den videre til disse to bloggere:

Jytte Jensen  -  som både er medlem af mit design team OG medhjælper i butikken. Hun har en superlækker vintage / shabby chic stil  -  og så kan hun pludselig finde på (med godt resultat ovenikøbet!) at kaste sig ud i at lave noget fuldstændig anderledes, som f.eks. CAS-kort eller mixed media tags.

Annette Daugaard - som var en af mine allerførste kunder, dengang jeg fik fysisk butik i Odder  -  og derfor har jeg kunnet følge hendes imponerende udvikling frem til i dag, hvor hun laver de mest fantastiske kort og æsker, men jævnligt også kaster sig ud i andre projekter.


Jeg håber at I har lyst til at gribe bolden  og sende den videre (og hvis ikke - så har I begge i hvert fald nu fået den ros I fortjener)  :-)

7 kommentarer:

 1. Sikke du kan ,jeg elsker dine efterårs farver i dine ting,
  men ellers er jeg nok mere en vintage / shabby chic eller det er det jeg nok prøver.
  God efterårs tid og weekend til dig Gitte
  knus lea

  SvarSlet
 2. Skønne ting du viser her Gitte, og i nogle flotte lækre farver. Og herligt at høre lidt mere baggrund også om dem man ser her rundt omkring i blogland.

  SvarSlet
 3. jeps god læsning, altid dejligt at hører om andre og se deres stil

  SvarSlet
 4. Spændende læsning og kan super godt lide farver og stil i de eksempler du viser.

  SvarSlet
 5. Så fine kort og i lækre farver. Din stil er genkendt og jeg takker for æren og for de søde ord. Så må jeg se, hvad jeg kan gøre for at sende stafetten videre :)

  SvarSlet
 6. Det er så flot det du laver og altid i meget skønne farver, som er helt specielt fordi du selv har mixet farverne:-)
  Jeg siger også tak for æren og
  Tak for dine søde og pæne ord, pga. dig og din skønne forretning, har jeg haft mulighed for at udvikle min stil og det jeg laver:-)
  Jeg skal forsøge at sende stafetten videre:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...