mandag den 10. februar 2014

Valentines kort

Den 14 februar er det Valentines dag, så jeg har "fiflet" lidt med røde roser og hjerter - de to ting er jo næsten ikke til at komme udenom i den anledning....
Roserne er lavet med "Mini Royal Roses" og "Royal Rose" fra Die namics - standset ud i rødt karton og mistet med guld-glimmermist, inden de er formet.
En af mine nye "diller" er ATC kort, som jo er en gammel "nyhed"; men jeg har altså først kastet mig over dem nu - så jeg har brugt et af mine første frembringelser, som pynt på kortet her.
ATC kortet er skåret ud med en die fra Tim Holtz (også en gammel sag) - jeg har givet det et lag gesso gennem en stencil fra Crafters Workshop, stemplet lidt krakelering, et lag lak og til sidst en smule inka Gold på kanterne. Hjertet er kørt igennem en embossing folder, farvet med Lava Red inka Gold, lakeret og drysset med "klar" glitter, og limet på kortet. Det er da romantisk, ikke?

/Vivi

11 kommentarer:

 1. Det er et rigtigt romantisk kort - roser, hjerter - super fint. Jeg kan rigtig godt lide alt det guld du har brugt. God kreativ uge.

  SvarSlet
 2. Fantastisk flot og virkelig romantisk kort her Vivi.

  SvarSlet
 3. Dejligt valenineskort. Man kan godt se, at der er gjort meget ud af det!

  SvarSlet
 4. Det er jo nede tre jo lige tiden for sådan et romantisk kort

  SvarSlet
 5. Nåååeee det var det du skulle bruge det 8. ATC kort til, jeg sidder her og nyder dit kort, og tænker: hun skal bruge syv men har lavet otte, hvorfor mon det? men det ser sk*** godt ud på et "rigtig" kort, og så er der jo også plads til fine "Vivi roser" går det godt med PARIS knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går godt med Paris, er næsten færdig - de atc-kort er altså sjove at lave...

   Slet
  2. Ja, jeg er også næsten færdig, og denne gang er de vit forskellige, man bliver ret bidt af dem. knus morkaren.

   Slet
 6. Smukt, smukt kort ... altså ... dine blomster er vild skønne :)

  SvarSlet
 7. Super lækkert kort med dine smukke blomster

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...